![]() |
Re: taktons
Meni je klinac bolestan ali mu je danas bilo malo bolje, tako da ako mu sutra bude ok, ja dolazim u subotu, a znacu sigurno sutra do 2-3 popodne, pa ako odlucim da idem, ima mesta kod mene u kolima za jos nekog ko je voljan da ide.
I jedno pitanje: kada se otvara izlozba u subotu? |
Bilo mi je posebno drago posetiti Taktons, a posebno stand Rumskog. Zaista ima sta da se vidi i cuje.
Do novog susret, pozz svima! |
Quote:
|
Quote:
Mozemo da krenemo iz bg-a u 8h, jer moze da bude guzva na putu a i ne vozim neki brz auto, a ako stignemo ranije odemo na pice... mada dok mi nadjemo to u ns-u, dok se parkiramo itd., taman ce da bude 10h |
Dakle, sutra idem sigurno, klincu je mnogo bolje.
Lesho stize ti pm. |
Pozdrav za Boggya i njegov (i Rumski) stand!:jupi:
|
BoZo electronic jeste definitivno dostojan konkurent svijetskim firmama...:)
studer vista 5 vrh!... gospodin Matjaz kog sam zatekao tamo se bas potrudio da podjeli njegova iskustva sa pultom ...lik nad likovima!:jupi: digitalni soundcraft na berarovom standu vrlo upotrebljiva masina i prilicno jeftina sa obzirom da su spojili studerov dsp + lexicona i soundcraftova iskustva u ozvucavanju... PMC rade fenomenalno a KLEIN-HUMMEL koji je bio u sali za publiku...hm..za naklon:) prvi dan bio bas naporan jer smo ustali u 4h i dosli ne naspavani na sastanak i treninge ... drugi dan opet frka...zirirao u tri kategorije... danas opusteno i veselo...snimak iz nase tv kuce rtrs osvojio prvu nagradu u konkureciji tv snimaka ..autora vladimira vladetica... :) |
Quote:
daddy z, kako je bilo? :) |
I Dexico krece sa nama...
|
All times are GMT +1. The time now is 06:37 PM. |