![]() |
Re: Apple Logic Studio
Quote:
|
A da li znas kako rade drajveri od zvucne karte po OsX-om? Mislim, ako imaju inace drajvere za Mac, oni se uredno instaliraju bez problema na emuliranom OsX-u?
|
zavisi koja je vrsta zvucne, odnosno od firme: npr. cela rme hdsp i fireface serija radi, sve novije motu karte, PT hardver, cak i pci acell karte rade, po nekim izvestajima, ali to ne znam iz prve ruke. Svaka novija USB ili Firewire karta radi gotovo sigurno, cak je podrzana direktno sa sistemskim drajverima (testirane su M-audio, Lexicon, Behringer...)
Ne rade EMU karte, sem novijih usb koje imaju beta drajvere, sve starije PCI karte... Ako postoje unibin drajveri za bilo koju kartu, ili je podrzana direktno od coreaudio-a, radice sigurno! |
Quote:
:banghead::banghead::banghead: :rolleyes: A ja taman 'teo da instaliram Logic, pa da zaslajfujem (zashafflujem... 'bem li ga kako se kaze...) triolski groove sa cvrstim midijem, a sad vidim da moram i novu zvucnu da kupim... :banghead: :D E, ozbiljno... :) jel me lozis za Emu ili stvarno samo Emu ne radi? :confused: |
Quote:
Ako te to moze uteshiti.... ne radi ni Lynx L22 na OSx za PC jos uvek... (na MAC radi odavno) :( Milslim da ce se ti drajveri pojaviti ... samo treba neko vreme... pozdrav bogi |
Quote:
|
Meni sad nije jasno sledece...
Da li se to instaliraju drajveri za Mac ili postoje posebni drajveri za OS na PC-u? Sto ce reci, da li ako postoje drajveri za Mac, radi na PC-u pod OsX-om? |
kolko sam ja shvatio celu pricu, najnormalnije bootujes OSX na PCu i od te tacke se ponasas kao da je to MAC.. tako da koristis macove drajvere...
|
Quote:
Rme, Motu i slicne multikanalne karte imaju svoje posebne drajvere, a npr. manji uredjaji kao maudio fasttreck serija, razni ediroli itd. rade direktno, bez instalacije posebnih drajvera. Nije sala, emu pci serija ne radi, nikada nisu postojali drajveri za os x Quote:
|
Logic Studio video:
http://www.musotalk.de/ |
All times are GMT +1. The time now is 08:22 PM. |