![]() |
Re: Mislim da odustajem...
Quote:
|
Quote:
Anita, nemoj se nikada zaposliti u piceriji!!! :rotfl: MAda je lepo kada imas poznanstvo na takvom mestu, pa dobijes extra sampinjona... :) Sorry :) Ozbiljno... Ako bi nekada dosao u situaciju da me prodje taj "zanos", ja se vise time ne bih bavio. |
Odoh ?etati.. :)
Zaključat ću topic jer postaje dosadan. :D |
Quote:
|
A ja ti opet kazem, da pare ne mogu biti razlog zbog koga bi se to moglo desti, isto kao sto ne mogu ni da prouzrokuju zanos.
PAre su sredstvo placanja i nista vise od toga. JA ono sto volim (ili koga volim), volim i sa parama i bez para. Hocu samo da ti kazem da ne ides kod oftamologa, ako te boli stomak... Uzroci i razlozi za tvoje stanje ocigledno postoje, ali ti ih niko od nas ne moze otkriti. To moras da uradis sama. |
Quote:
Ne mislim da bi trebala bilo ?ta. Takođe nemam neke kategorije u koje bih te ugurao, ali sa druge strane mo?da druga osoba vidi ne?to ?to mi ne vidimo, pa ako ne?to ka?e o tome, nama mo?e izgledati kao da nas "ugurava u kategoriju". Ja sam prvi bandoglav, i teram po svome, pa iz ličnog iskustva znam koliko je ljudsko biće sklono tome da iz nekih svojih ubeđenja i predubeđenja napravi sebi psiholo?ke "slepe mrlje". Tj, zna? i sama da je činjenica da je neko u problemu sama po sebi znak da ne?to ne vidi. Naravno opet ću ponoviti, to je ne?to ?to je univerzalno i isti sam i ja takav i svi drugi, ne radi se o nekoj "kategoriji" u koju te stavljam, ok? ;) :) Quote:
Quote:
Quote:
I naravno da dodam da se ja nadam da ti uvek zna? da ja imam dobru nameru i da to ume? prepoznati kao takvo, ne moram se slagati sa tobom ili misliti da si u pravu (?to sad nije direktno relevantno jer ne pričam toliko o tvom stavu koliko o tome kako ja vidim stvari, znači vi?e se trudim ponuditi neke dodatne opcije, drugačiji način gledanja na stvari itd) Budi mi dobro! |
Joooj, kako mi se ne da sad quotati sve komentirat.
Oggy - normalno, novci su odlična stvar i ne mijenjaju stvari! No, poslovi u kojima provodiš sate modificirajući samog sebe u nekog drugog da napravis nesto sto od tebe traze - mijenja. Ili ja nisam dovoljno jaka da ne mijenja mene. Quote:
Dushan - ti znas da si ti meni super i drag i znam da sve govoris s dobrom namjerom. Ali isto tako si tip koji u svemu vidi psiholoske uzroke problema i tko zna koliko puta (kao i svi drugi) projiciras nesto sto uopce nema veze s osobom na koju se projicira. Ako kuzis sto mislim reci? Moj problem je jasan. Grcevito se bojim da postajem manje od osrednjeg, a to postajem jer takve proizvode radim jer takvi se proizvodi traze. Mogu mijenjati sebe i naučiti da prihvaćam život i sva njegova sranja i to mogu gledati kao duhovni napredak, a isto tako mozemo u tome vidjeti i opasno nazadovanje jer to ipak ne radimo radi psiholoskog napredka i zrelog duhovnog prihvacanja vec radi novca. |
Quote:
Evo ti sledeceg resenja ( probao par puta .... ) Kad nesto STVARNO ne mozes da radis , ti lepo prebaci nekom svom ( mozes i odavde sa foruma ) u koga imas muzicko poverenje ...... podelite pare po pola ( ili u nekom drugom procentu ) i svi srecni ( I ti i taj covek i dadilja :) ) , jer mnogo ljudi ne moze da dodje do posla i posao ( klijenta ) treba zadrzati ..... ja mislim da ovim i resavas stvari , a i kupujes vreme da ti se obnovi " aura " tj da ti se vrati zelja ...... Pozdrav |
Quote:
Izvrsno! Na ovaj način ni?ta ne gubim... jedino, hm... klijentu lagati da je rad moj?! Kako ti to radis? Lazes ili kazes da je netko jos surađivao na projektu npr.? |
Tu je resenje bar prosto umesto Anita podpisuj se sa Anita inc. i sve u redu :D
|
All times are GMT +1. The time now is 05:01 AM. |