![]() |
Re: Rumski Majice...3 put...Akcija
Samo da pohvalim jos jednom proslu turu majica. Skoro dve godine je nosim, a kao nova je.. Kvalitet, nema sta! :wink:
|
Quote:
|
Quote:
|
To sa izborom dizajna bi jako dugo trajalo (u svakom sluchaju) ;)
Shto ne kao proshle? ili sa nekom malom izmenom? |
Quote:
Bice majica, ali sledece godine, strpljenja molim...Necemo da radimo polovicno i da ih kamcimo na kasicicu. Ne samo pare, nego i vrijeme moramo preusmjeriti na neke druge prioritete. Nadamo se da cete razumjeti. |
Okaci logo sami ce mo da stampamo :D
|
Odlicno, i ja moju nosim isto toliko, doduse cuvam je za neke specijalne varijante.
Ali evo jedan predlog:Prosle majice su nekao uniformne, crne pa sa onim malo tehnickim dizajnom (da me neko pogresno neshvati, ali pored tehnike u nasem poslu ima malo i neopipljivih detalja koje mozemo negde svrstati u art, manje ili vise). Pa bi moj predlog bio da raspisemo konkurs. Konkurs je za novi dizajn majice(u razmatranje ce biti uzeti svi profesionalni faktori, od designa pa do procene izvodljivosti i cene kostanja, mora ju se zadovoljiti svi faktori) i mogu ucestvovati samo clanovi foruma. Ko pobedi na konkursu ima dzaba dve majice i tri piva od foruma i forumasa. Eto, dali je posteno. |
Ko pobedi njemu misica :da:
|
Moze misica, ali posle odlaska Anite sa foruma(drugu nemamo) bojim se da Diwiner-a ne dopadne ta uloga. A onda ce naglo da se poveca clanstvo foruma na celu sa cuvenim reziserom spotova Milicevicem.:D
|
evo pohvala i od mene, ne stedim je evo jos malo pa dvije godine...i drzi se bolje od nekih kupljenih ove godine!!!
|
All times are GMT +1. The time now is 05:48 PM. |