Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   DSP forum (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=103)
-   -   Muzicka kartica (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=14107)

idekius 17-04-2006 05:41 PM

Re: Principi DSP-a

Trenutak molim! Da ne budem pogresno shvacen, ili interpretiran...
Sto se kilometarskih postova tice, ne mislim da su losi u koliko se radi konkretno o necemu i kada su konstruktivni...
Ja samo kazem da ne treba pribegavati kilometarskim postovima kada su u pitanju licne rasprave, pogotovu one koje odu do onog "sta je starije, koka ili jaje?"...
I ovo je samo moje misljenje... i zelja da forum bude konstruktivan i drugarski nastrojen...

diviner 17-04-2006 05:44 PM

Quote:

Originally Posted by idekius
Sto se kilometarskih postova tice, ne mislim da su losi u koliko se radi konkretno o necemu i kada su konstruktivni...
Ja samo kazem da ne treba pribegavati kilometarskim postovima kada su u pitanju licne rasprave, pogotovu one koje odu do onog "sta je starije, koka ili jaje?"...
I ovo je samo moje misljenje... i zelja da forum bude konstruktivan i drugarski nastrojen...

Pa mi smo se drzali teme, obojica, i to teme koja se tice DSP-a uopste i njegovih osnova, i nijednom nismo isli u licne rasprave (osim par poshalica), tako da i dalje ne razumijem tvoju reakciju...Ali da je predugacko, jeste :) . btw. premjestio sam temu u DSP forum i nazvao je prednosti i mane, jer mislim da je tako primjerenije.

boggy 17-04-2006 05:47 PM

Quote:

Ok, hvala na razjasnjenju.

Inace misteriozno je kako je startovan thread sa naslovom Principi DSP-a, sa kopiranim mojim jedinim postom iz threada Dr.RU-a Muzicka kartica ili kako se vec zvao... i to pod mojim imenom!?
Sada je ime threada promenjeno u Prednosti i mane DSP-a...

E da, kako je moguce da sam ja startovao taj i takav thread a uopste se ne secam toga? Izgleda da je ili krstenica ili diviner....

diviner, da li bi mogao da potpises thread svojim imenom, posto si ga sam postavio... bilo bi malo jasnije clanovima... ako nista drugo.

pozdrav

bogi

diviner 17-04-2006 05:54 PM

Quote:

Originally Posted by boggy
Ok, hvala na razjasnjenju.

Inace misteriozno je kako je startovan thread sa naslovom Principi DSP-a, sa kopiranim mojim jedinim postom iz threada Dr.RU-a Muzicka kartica ili kako se vec zvao...
Sada je ime threada promenjeno u Prednosti i mane DSP-a...

E da, kako je moguce da sam ja startovao taj i takav thread a uopste se ne secam toga?

Nema nista misteriozno...Napravio sam novi thread od tvoje teme kako ne bismo stare teme dizali iz naftalina (a nemaju mnogo dodirnih tacaka, jer se tamo bubalo o svemu i svacemu i to prije 3 godine). A zatim sam zakljucio da je ipak bolje da stoji u DSP forumu i da moze imati primjerenije ime.

Quote:

diviner, da li bi mogao da potpises thread svojim imenom, posto si ga sam postavio... bilo bi malo jasnije clanovima... ako nista drugo.
Aaaaaaaaa....Ne. Sam si ovo zakuvao tako da sve ostaje kako jeste :mrgreen:.

Salim se naravno. Vidi se da si citirao mene? Prema tome, ne vidim sta je nejasno. A i evo objasnjeno je na vise mjesta kako je thread nastao.

ProkDu 17-04-2006 08:10 PM

Re: Prednosti i mane DSP-a

Kako citam ove duboke rasprave oko DSP-a, evo pitanja za znalce.
Da li znate da ce se u novoj verziji Windows OS-a (codename Vista) umesto dosadasnjeg internog int16 DSP-a, koristiti float32 DSP, i sta ce to znaciti za razvoj buduceg software-a i odn. audio aplikacija?

boggy 17-04-2006 10:50 PM

Quote:

Salim se naravno. Vidi se da si citirao mene? Prema tome, ne vidim sta je nejasno. A i evo objasnjeno je na vise mjesta kako je thread nastao.
Thread je, znaci, nastao tako sto si ti izvukao moj post i zapoceo s njim, potpisavsi time mene. Time sam ja za povrsnog citaoca izvukao tvoj post iz 2003 godine, odvukao ga u DSP grupu i tako zapoceo diskusiju o DSP. Problem je sto ja to tako nikada ne bih uradio. Da si ponovo napisao neki tekst i time zapoceo thread pod svojim imenom ok... ali moj jucerasnji reply na tvoje misli od pre tri godine svakako nije dobar pocetak za jednu ovakvu temu, pogotovo sto si imao nameru da to bude poucno za ostale.
Predlazem da obrises ovaj thread i da startujes drugi, ako zelis da nastavimo, i pokusaj da me ne "potpisujes" na ovaj nacin, ako nije problem.

pozdrav

bogi

diviner 18-04-2006 12:25 AM

Re: Muzicka kartica

Ok...vratio sam na ono sta si ti uradio...

LACKY 18-04-2006 12:32 AM

Quote:

450 i evo ruka :mrgreen:

A ja bih mogao da pazim sta pricam, s' obzirom na to da sam skoro izigran kod automehanicara... naime, trazio mi je 80 Eu za delove i 100 Eu za ruke, ja mu uredno platio, a on na kraju nije dozvolio da mu odsecem ruke za koje sam dao novac:banghead::D

Salu na stranu... Sto se DSP-a tice... mislim da je jako korisna stvar imati DSP karte i moja iduca DSP karta ce biti TC PowerCore, dakle, pored UAD-a i 2 X Creamware, ali daleeeekoooo od toga da ne koristim i native... URS mi je bitan itekako... npr...

Quote:

Originally Posted by Oggy
A sta bi dao?

Evo... Nadjemo se na 500 evra i vozi !!!

E vas dvojica nije ovo kladionica! Daj da nesto cujemo od ljudi koji barataju matematikom i fizikom, pa cemo posle da izvlacimo zakljucke!

Oggy 18-04-2006 12:35 AM

Mi izvukli nesto drugo... :D:D:D

LACKY 18-04-2006 12:45 AM

U ko ce da bude sekundant?

All times are GMT +1. The time now is 04:36 AM.