![]() |
Re: Volim Gibonnija
Quote:
POTPISUJEM "Za godine tvoje Ka?i mi Da li kad misli? na nas Ti?ina vlada poljima Koja čuvaju sve na?e tajne Sećanja Imaju pravo na nas I svakog jutra bude me Plačem u sebi, lagano umirem Za?to bih plakao Ali ponekad, uvek sama od sebe U more padne od milion jo? jedna Topla suza za tebe Za?to bih plakao Vidi? ponekad snovi dobiju krila Evo dajem sve svoje za godine tvoje I ?to si nekad mi bila Nadam se Dok dani puze kraj nas Da mo?da negde i ugledam Te stope tvoje čekam čitav vek Zaveden mirisom sna Koji krade mi du?u A znam nemam pravo Ne nemam pravo na nas Mo?da bih plakao..." Ako je Djule ovu pesmu napisao iskreno, svaka cast. Ako je Djule ovu pesmu napravio tehnickim putem, ja kazem D(J)ULE TI SI GENIJE. Jer i u jednom i drugom slucaju me je pogodio 100% sa ovom pesmom. 100% 100% 100% I opet ponavljam, poenta je bila u tome da smisao moguce naci i u "besmislenim" tekstovima i kakve to ima veze uopste sa proizvodnjom kikirikija na Marsu? Quote:
P.S. nisam zadrti fan VanGogh-a ;) , cak stavise mislim da je Djule prepotentni bastard :o :rotfl: , ali ono sto je istina, je tamo negde. Evo poceh i ja da pisem besmislene tekstove. I da, izuzetno mi je zanimljiv ceo ovaj thread, odavno se ne ispisah ovako. Pozdrav za bassystem-a. |
Quote:
pozdrav i tebi |
Quote:
Sve zivo su sjebala ova blesava vremena pa band-ove skoro da i nemamo... Tu je Van Gogh, Negative i mozda jos po neko... trenutno ne mogu da se setim... Sto se Van Gogh-a tice, meni se najvise svidja upravo album "Strast" (valjda se tako bese zove album... tu je ona pesmica "Aleluja") i onaj album gde je Marija Mihajlovic otpevala one fenomenalne zenske linije... taj je mozda i najvise po mom ukusu... Kad vec pomenuh DLM... Sta se desava sa njima? Jel' oni rade uopste? I to je bio dobar band... |
@idekius
Nego radi li Kerber sta? Spremaju li neki album? Singl? Nesto? Planovi? |
Quote:
|
DLM je snimio novi album, konacno. Jedan od zaista najzanimljivijih bandova 90-tih.
Onaj Gibonni mi se nije bas svideo, nesto mi je....... |
Quote:
Izvinjavam se svim "vernicima" unapred, ovo je samo moje naj intiminije razmisljanje koje mi izletelo :D |
Pa kad im izdanje zvuci k'o tezga...
|
....Pozovi me da me nema....:confused: :confused: :confused: :banghead:
|
Quote:
a ba? sam s drugom imao raspravu za?to N Bebe nisu popularan bend, a dobar je bend |
All times are GMT +1. The time now is 08:14 PM. |