![]() |
Re: Slike va?ih studio-setup-ova
@Joka
stvarno ti je lep studio, mali ali vrlo efektan i sredjen sa ukusom, verovatno jako prijatan za rad. Srecno :) |
Quote:
Skyline na 0.5mm precizno iz stirodura ide sa CNC strojem i kru?nim rezilom (i tračnim probali smo) ali recimo sa profesionalnim CNC strojem koji re?e sa cekas ?icom je napravio povr?ine previ?e nepravilne zato ?to ?ica vrlo rahlo podrhtava zbog gustog poliestirena (ne znam kako da opi?em ali znam da si mo?e? predstavljati). Iz drveta dakako nema problema. Kod obojih je vrlo te?ko nano?enje ili laka (drvo) ili utrjevalne smole (poliestiren) zbog svih njegovih segmenata. ... kako god, dobro izgleda! |
Hvala Moriz na lepim recima i fala Nenade na informacijama.
Pozdrav Joka :) |
Re: Slike vaših studio-setup-ova
Joka,prelepo izgleda .. samo napred
|
Hvala Ivane :)
|
Quote:
pozdrav bogi |
Quote:
Za?to su ti overi tako nisko? Tako sam ih i ja stavljao, ali sam ih kasnije digao puno vi?lje i dobivao puno bolje rezultate...kad su mi bili nisko nikako nisam mogao dozirati cinele u mixu jer su klipale u masteringu (mastering limiteru kompresiji---cemu vec), a odkad dr?im vi?lje overe mogu dodavati cinele koliko ?elim a ne smetaju ??? Ne znam...:ups: |
pretpostavljam da misliš na spot mikrfone na činelama (beli akg451, duguljasti). Overhead su mi oni crni 414 iza, na jednom stalku na šini, i oni su prilično visoko iznad bubnjareve glave i odlično hvataju ceo bubanj. A ove 451 sam kačio za svaki slučaj, da u mixu imam slobodu da pojačavam određene činele u određenim momentima, i ako zafale generalno. Oni su postavljeni tako da je maximalna separacija između onog što gađaju i ostatka bubnja.
|
pretpostavljam da misli? na spot mikrfone na činelama (beli akg451, duguljasti). Overhead su mi oni crni 414 iza, na jednom stalku na ?ini, i oni su prilično visoko iznad bubnjareve glave i odlično hvataju ceo bubanj. A ove 451 sam kačio za svaki slučaj, da u mixu imam slobodu da pojačavam određene činele u određenim momentima, i ako zafale generalno. Oni su postavljeni tako da je maximalna separacija između onog ?to gađaju i ostatka bubnja.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:23 PM. |