![]() |
Re: Slike va?ih studio-setup-ova
Hvala Bogi,
Radim nesto i slucajno su upali neki prijatelji u studio i uslikali me. Napravicu bolje fotke celog studija kad budem imao vise vremena. Pozdrav Joka :grin: |
Quote:
:) pozdrav bogi |
Quote:
Moram priznati da izgleda do jaja. Uslikaj ti jo? koju, npr. vocal booth, pa CR iz vocal bootha, pa ?ablju perspektivu ...:D ALL ARE WELCOME!!! |
Quote:
Nema sarenih ponjava i tepiha po zidovima, nema krsa i loma i kablova i papirica i djubreta itd (cesta slika po malim studijima !!) Naslucuje se da je mali prostor, hoce slika da zavara:wink:, ali nema veze. bravo! |
Quote:
pozdrav bogi |
|
Re: 3X surround studio preview
Quote:
Koje su dimenzije ovog control rooma? Super izgleda! :) |
Hvala svima na lepim komentarima.
Kako sto je Boggy rekao radi se o prostoru kojeg sam imao. Znaci soba nije specijalno dizajnirana da bi ispunila geometriske proporcije koje bi pomogle oko bolje raspredele modova. Znaci Dimenzije sobe su Duzina L=591cm, Visina H=329cm, Sirina W=356cm. Ovo su dimenzije pre nego sto sam poceo graditi unutrasnje zidove. A evo i linka gde se moze videti panorama vew koji su mi kolege napravile: http://digitalmedia.org.mk/miso/HDVi...ode=1&Viewer=2 Kliknite na link ili kopirajte gornji link i stavite ga u browseru. Mozda je potrebno dodatno instalirati HD view, koji je besplatan, da bi pogledali sobu. Pozdrav, Joka :grin: |
Lepo Joka!
Malo usko ali izgleda odlično. Te BAD curved diffsorbere si si sam napravio? Da li je na leđnoj stijeni membranski 1D difuzor? |
Hvala :)
Da BAD sam sam napravio. A na Zadnjem zidu je QRD7 diffractal. Nazalost nisam uspeo da napravim skyline diffusere. CNC koji sam proektovao nije mogao da radi u delicu milimetara kako sto sam zamislio. Covek koji mi je radio mashinski deo nije mogao da napravi staticni stol i da zaustavi vibracije i inerciju kretanja. Inace sve je super proradilo ali nije za precizne stvari :( Tako da sam pribegao jednostavnijoj QRD varijanti :) Pozdrav Joka :grin: |
All times are GMT +1. The time now is 03:44 PM. |