![]() |
Re: Slike va?ih studio-setup-ova
Quote:
Quote:
RM |
Quote:
hvala. |
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=27192
Membranski difuzor/absorber. Triaxis je sve to sam uradio - DIY, ja sam mu savetovao. |
Quote:
pozdrav bogi |
Quote:
da, prvi je SE a drugi mikrofon je rucni rad. Radi ga jedan lik iz Svajcarske i svi najpoznatiji rep artisti u svajcarskoj snimaju na njemu (sad ga je uzeo i kool savas iz nemacke) evo ga ovde: technische daten kapsel typ: kondenser meni je ovo zaista odlican mikrofon. Trenutno se dvoumim izmedju Avalona M5 i Great Rivera ME-1NV i cim budem uzeo preamp u sredu, snimam bilo sta i kacim da se cuje kako to zvuci onako sirovo sirovo :)frequenzgang: 10 Hz - 20 kHz richtcharakteristik: kugel-niere-acht mit zwischenpositionen (9 positionen) maximaler pegel : 145dB grundrauschen spl din/iec 651: 10dB-A rausch-spannungsabstand nach din/iec 651: 81 dB http://echochamber.ch/Suter/wer_hat_es.htm ^^ ko ga koristi itd... :) |
Re: Slike vaših studio-setup-ova
4 Attachment(s)
Evo par fotki mog radnog prostora...
|
Svaka ?ast kressa ! ! !
|
Kovinic sabirnica :) inace super fotke, deluje bas prijatno
|
Quote:
|
Sto se tice Koviniceve Sabirnice,nju sam prvi put cuo na jednoj zatvorenoj prezentaciji kod Mikija i Saleta u Strip studiju,i bila je to ljubav na prvo slusanje:),utisci su bili fenomenalni,i moji i njihovi.Neznam koju verziju Sabirnice si slusao,posto je vremenom Kovinic usavrsavao svoj,kako on sam kaze, "prototip", koji je u vlasnistvu Kobca i Kona,ali ova verzija zvuci jako ozbiljno.U principu,sve je to pitanje ukusa,neko vise voli burek sa sirom,neko sa mesom...:)
|
All times are GMT +1. The time now is 04:10 AM. |