![]() |
Re: Shta posedujete od vijura? (moze i fotke)
Quote:
Bezdusnik! nego sta! :rotfl: :rotfl: :rotfl: |
Quote:
samo nemoj to "bitches" molim te, di?e mi se kosa na glavi :scared:. tako infantilna fora, i na engleskom, a pogotovo nije smjesna za domaci forum. to je par godina bila uzrecica onog mog blentavog frenda Array-a (dmitry) i to konstantno, i onda se to prosirilo po harmony-u. :rolleyes:. ne znam jel ga se sjecas, jos se s njim cujem preko chata tu i tamo. evo fotka od cijelog mog sinti sistema kakav je sad, vise manje (click za veliku fotku). drogina mi je najavio jednu manju spravicu koju mozda ubodem ovaj tjedan. usput, jos uvijek trazim SH-101, daje se na znanje. :D http://www.babic.com/TEMP/DSC03970y.jpg |
Quote:
EDIT: Ok sad za ozbiljno. Sada sam tek pogledao full screen. Daj ubodi nekakve navlake za prašinu. Meni bi bilo žao imati ovako prašnjav SH-2 i Solinu. Osim toga ta prašina nakon što se taloži u suradnji sa vlagom stvara sloj koji kada se zapeče moraš doslono rastaviti sve kontakte, klavijaturu i sl da to opet počistiš, a na hrapavu površinu kada dođe, više neide dolje (osim možda nekom opakom kemijom). Napraviš navlake i onda si bez brige. Ja znam krojaćicu koja to radi za ništa. Doslovno za ništa!! Evo upravo sada idem kod nje. Baš podižem navlake za CS-15, Monopoly, MS-20, SH-101 i PG-800. Materijal kupiš kod Džamije (tamo kod HDZ-a), pa ona ulica prema sjeveru, na uglu. Cjena: 3 pive. Preporučam isljučivo sintetiku, zato što zadržava prašinu na površini pa se lakše istrese dolje. Gumelastiku pak kupiš u onoj trgovini odmah vrata do HDZ-a. Pazi da ne uđeš zabunom na kriva vrata, pošto onaj gorila tamo samo čeka da dograbi prvog koji naiđe i namlati ga. |
Quote:
|
@clusterchord: Evo ti i dimenzije za 101 i PG-800 ako ćeš si dati raditi navlake. U sredini ti je SH-101, a desno od njega je PG-800. Ako mi daš dimenzije ostalih stvojih synthova, mogu ti napraviti 3D modele kao što sam i sebi. Poslje to dam krojaćici i ona napravi navlaku. U pravilu 3D model ne treba za klasične oblike, ali npr za MS-20 treba, pošto kada se materijal kroji, moraju se raditi bočne stranice posebno, dok npr za 101 je seljački samo "jedna površina".
http://img529.imageshack.us/img529/4274/coversgy8.gif |
Quote:
|
Quote:
inace imam sve stalno pokriveno, za polifonike imam sve crne LeCover navlake. inace, to mi je problem i s Andromedom, ima navlkau ali kao sto vidis na slici, dosta se skupi prasine.. kad je jbga stalno u pogonu.. nazalost osim za njen sound, koristim je i kao master kad vozim vsti orchestra.. zato i planiram uzet neki mali Remote SL ili CME.. samo jos nekako zazirem jos od toga jer to znaci jos jedna klavijatura,,.. :rolleyes: a mjesta sve manje..,a i cujem da su svi ti kontroleri zaista ocajne kvalitete.. Quote:
kad dodjes kod mene pokazacu ti LeCover pa ces mi rec moze li se kakv slican tome materijal nabavit kod nas.. PS sto si kupio SH-101 ? nisam znao.. Quote:
EDIT: eto ga, ubo sam Samsung 244T http://www.gsaamerica.com/samsung_lc...mages/244t.jpg |
Pozdrav svima! Evo ja sam novi ovdje, pa da kao početnik počnem s popisom opreme.
- Roland Fantom X7 - Roland V-Synth - Roland JD-990 - Korg T3 ex |
Dobrodo?ao Motif. Znamo li se ono sa glazbenog-foruma? :wink:
|
Quote:
|
@don: za ultimate Roland rack, jos ti fali MKS-80 :D. bilo koja verzija.. eto vidis, meni sada moj sve vise nedostaje, osim ako ne kupim jup6 da ga zamjeni :shock:;)
radih cijelu noc, evo dopisivasmo PM-om se jutros Alavuk i ja, a sunce lagano pocelo provirivati u sobu.. pa sam opalio jednu fotkicu (klikni za 1280): http://www.babic.com/TEMP/DSC04380-JUTRO-TH.jpg |
bezobrazno momce skroz bezobrazno :]]]]]]]]] ne smem da kliknem :]]]]
|
Samo da ti je jos CS80 tamo - pa pustim Vangelisov "Dawn" , gledam sliku i uzivam :wink: :)
|
au opasno izgleda ta trojka
|
e Chlustere ubedi Don-a za MKS-80 , moj ceka da neko naidje :wink:
|
Quote:
RM |
nesto mi prethodni post pa šaljem ponovo. sorry...
Roland Ultimate Rack: http://img100.imageshack.us/img100/3...aterackyc2.jpg Quote:
Inače, ako ti nije hitno znam čovjeka koji traži upravo MKS-80. Kolega sa posla. Maloprije smo baš nešto furali na autoput, pa kako smo imali vremena, malo smo čavrljali o opremi. On naravno uzima Andromedu A6. Još traži neki Nord u racku i Microwave I. I naravno, spomenuo je kako mu se sviđa MKS-80 bass. A jučer je i bidao za jedan MKS na ebayu ali spušio. Ali ako možeš pričekat 2 mjeseca da "otplati" ovu Andromedu. 8-) |
Quote:
|
evo i meni bilo dosadno pa sam malo slikao UJUTRO kad sunce ne dolazi do mojih vijatura :d
:ass: heheheheheeee http://web.vip.hr/roginator.vip/lalalalal.jpg |
e neda mi se rotirat :(
|
Kako ih sviras ovako nakrenute?:D
|
MIDI bato svira i naopako....:D :D :D :D
|
Quote:
inace jbna fotka, fino si ih poslozio, vidim 743 u pozadini.. jel to u reziji? |
hehe clusteru dok se ti igras ja ugradio midi u rev 3 i OB8
sada cash za OBXa midi i na kraju rev midizirat ;) inace nije to rezija sinteve i QRD drzim u kuhinji :d :D :D |
Quote:
|
Ta oprema koju roginator ima - to nije na prodaju.
(jer vrijedi više od cijele kuhinje) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
do prije godinu-dvije sam uglavnom radio manje-vise sve softverski. dakle: Andromeda A6 DSI Evolver Desktop Creamware Minimax ASB i 2 omiljena gadgeta: Casio MT-45 Casio VLT-1 eto :wink: |
Quote:
djecu i probrane sinteve se ne prodaje :da: |
1 Attachment(s)
evo malo izmena u studiju
|
evo kod mene mali update, CR8000 drum masina, DM300 analog delay i samsung LCD monitor. ostalo uglavnom premjestanje sprava u ergonomicniji setup.. jos me bole ledja od rhodesa i soline, oboje su teski za nevjerovat.. (klik za veliku forku):
http://www.babic.com/TEMP/STUDIO-MAR2007-1024.jpg goasia, vidim vozis S760 sa monitorom, kako ti radi? a nabavio si i MFB.. |
hmm MFB mi se nije dopao ali zato s 760 ubija jedino je trom u loadanju fileova :)
|
..ma u udnosu na Yamahinu a seriju Roland je ko munja ... videcemo uskoro i s-750 ...
|
2 Attachment(s)
Evo i ja dodjoh u posed ovog divnog instrumenta (AKAI 3200XL). Nije kao nov, vec je NOV!!! Radio svega par sati:) :grin: Hvala kolegi Ogiju Radivojevicu8-)
|
Quote:
|
lagano preporucam sto stariji sampler to bolji :da: :da: :da:
|
@Clusterchord
A cime vezujes sve spravice, nemas neki mixer? Sve direkto u kartu, ili....? |
Quote:
nikad mi ne treba vise od 3 - 4 ove hardver sprave, tako da steta da bacam na extra konvertere. eto nabavio sam jos jedan fireface, ali odlucio odma da ga dalje frknem.. nadam se do kraja godine na neki ATB ili Orion ili nesto tako. obozavam OTB miks ali nije bilo para do sad.. |
Koji patch imas, ta konfiguracija i meni odgovara, samo sto imam puno manje sprava za ka kaciti na ff800?
|
All times are GMT +1. The time now is 04:26 AM. |