![]() |
Re: Bufet Del Rumski
madjijaaaa
|
Ili dobra volja Imperatora... :D :cool:
|
|
Quote:
|
podvojena licnost
ovaj sa bubuljicama je njegova dobra strana :D |
Onaj sa bubuljicama voli da jede puno cokolade :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Evo pobednicke ekipe sa takmicenja u jedenju sveze kuvanih jaja prelivenih cokoladom odrzanog u starom Pink Studiju 2005. Na slici ekipa Ateljea Trag, tehnicar Rajko, Goran Shimpraga i Zeljko Mitrovic ( skroz desno )!!!:mrgreen:
|
1 Attachment(s)
Goca, moja ljubav... i Miss "Cokoladno Srce" 2005. godine! Nadam se da ce prihvatiti moj poziv da veceras dodje kod Gazde u kafanu i sve vas zaseni svojim sharmom...
Inace... Gazda mi je preoteo nakon maestralne pobede na "Cokoladnom Srcu", kaze da je fatalna, kako u kafani, tako i u krevetu... Hmmm. Napalih se! |
Quote:
niste znali da sam ja kekec? |
pa lepo se vidi na avataru
|
Quote:
Mislio si verovatno da kazes "kepec", posto je kekec junak istimenog romana za decu ;) |
Ovog bubuljicavog Peruna cu banovati.
|
Moram da se obratim moderatorima! Kao sto vidite napravise mi totalni haos u buffetu, i ja ne znam sta da radim. Morate mi dozvoliti da po nekada cistim ovaj tred od postova koji zatrpase sve. Cisto iz razloga da u buffetu postoji neki red, a ne da moram da pravim fajront sa policijom. Jel vidite dokle je otislo, vec 300 postova.
|
anarchy in the RBF!
|
Posto te nisu primili da radis u studiu(nisu skapirali da si majstor za letovanje! pa i da ne znas da drzis lemilicu ipak si sa mora), primam te za konobara!
Ima tu mnogo pogodnosti. Mozes da im naplacujes koliko oces i da izbacis iz kafane kad ti se cefne koga oces(normalno sem osoblja). A sada uvodim tacku 20 u pravilnik! |
da se ja pitam dodao bih na onaj spisak zabrana i SKRIBOMANIJU i kao V.2 SKRIBOMANIJU SA BALJEZGARIJAMA PIJANIH GOSTIJU....eto
da se zna neki red...ovde posten co'ek ne moz' na red da dodje od tih...pijanih... Drugarice i drugovi! Mi ovde imamo, rekao bih, a kako i ne bih, kada je svakom patriotskom patrioti koji je patriota uvek bio, a mogu da kazem, bez ikakve sumnje da cu biti pogresno interpretiran, ili, sto u nasem narodu obicno kazu, a kazu jer imaju sta da kazu, a ne kao, svima vam je poznata ta prica o Lazaru koji je prodavao kola, hocu da kazem, pazio je, i naravno, tu se nasao i njegov veliki i posteni kolega Jovan, a sto on lepi tapete!!! |
Quote:
pozdrav bogi |
A mozemo i da ga štipnemo....:mrgreen:, mislim konobara
|
Re: Bufet "Rumski"
Quote:
Uvedena tacka 20. |
Quote:
ponavljam, konobar N I J E cura hvala! |
Pardon!!. prosirio sam tacku 20.
|
Quote:
21. Zabranjeno stipanje konobara i flertovanje sa istim! |
Posto ti je guza u procepu prosirit ce mo tacku 20.
Tkodje prosirujem tacku 20 i inaugurisem Off-a u izbacivaca ( sa ce da vidimo cija majka crnu vunu prede)! |
-Konobar, konobar!!!
-Ja nisam konobar, vec sef sale! -Ups! Dobro Sale, donesi nam molim te jos dva piva!:) |
|
Quote:
A ono "gxxni ga u dXXe" se stvarno cuje :rotfl::rotfl: |
meni je ovo zarazno....
|
Burazeru mi smo na cvarcima i losem pivu! Ali ti si brate na nekim gadnim kiselinama(ali moram priznati da mi se svidja).
|
u mom selu bi ti rekli: "pass that shit dude"
|
Toliko o tome koliko je Zvina normalan:rotfl::
Dokazni materijal :hyper: ICQ: Zoka (12:48 AM) : sta mislis kojim je ovo mikrofonom snimano? Zoka (12:48 AM) : ima malo sporkice u glasu...vjerovatno je neki lampas idekius (12:48 AM) : :-D idekius (12:48 AM) : Ma ti si profesionalno deformisan :-) Zoka (12:49 AM) : ma ne Zoka (12:49 AM) : gledam jel neki veliki mikrofon Zoka (12:49 AM) : jer zamisljam da ova cura zagrize u moj mikrofon Zoka (12:49 AM) : mozda je c12 Zoka (12:49 AM) : to bi bilo tu negdje Zoka (12:49 AM) : ili onaj soundelux idekius (12:49 AM) : Na lecenje :-D |
sta da gurne? mladi luk? :D
|
Sta je sa ovim Perunom? Smrdis vec citav sat na zici a nejavljas se, da nisi bolestan?
|
ma boji se da ga ja opet ne gnjavim oko posla...
|
Boli te k...., sada si konobar. Zaradices za onakav studio vrlo brzo!
|
nesto mi slabo posao ide...a ni manča nije neka....ovi studijasi sve skrtice!
|
Drpaj brate! Od postenj niko vajde ne vide.
|
Quote:
|
Quote:
|
Ti uzimas reket!
|
All times are GMT +1. The time now is 03:56 PM. |