Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   DSP forum (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=103)
-   -   SFP 4.0 HOT!!! HOT!!! HOT!!! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=8858)

Anonymous 23-04-2004 05:33 PM

Ha... sta to bi ? Ja kad pricam da je Creamware prdnuo u cabar zbog kompletno pogresne trzisne politike a ne zbog Noah sintija i da ce i ovaj novi isto tako proci, hocete oci da mi iskopate. Zar ne vidite da se oni samo zajebavaju na racun "obozavalaca". A i ovaj novi Creamware je umro pre nego je oziveo, sto dokazuje i sva ova gungula sa novim 4.0,
to je firma u agoniji i iz nje je ne izvuce niko. Radio sam skoro dve godine za Creamware i ni onda nisam imao utisak da ce dugo da potraju.

SandRob 23-04-2004 05:45 PM

slazen se, tonalino, sto se politike tice. i mene cw konstantno izludjuje.
neznan sto ce bit sa njime. meni bi bilo zao da propadne, jer njihov koncept potpuno odgovara momu nacinu rada i pulsara nebi minja za nijednu drugu karticu.

nego, idekius, koliko si ceka na emajl? ja cekam od sinoc i jos nista?

Eon 23-04-2004 08:26 PM

Quote:

Originally Posted by tonalino
Ha... sta to bi ? Ja kad pricam da je Creamware prdnuo u cabar zbog kompletno pogresne trzisne politike a ne zbog Noah sintija i da ce i ovaj novi isto tako proci, hocete oci da mi iskopate. Zar ne vidite da se oni samo zajebavaju na racun "obozavalaca". A i ovaj novi Creamware je umro pre nego je oziveo, sto dokazuje i sva ova gungula sa novim 4.0,
to je firma u agoniji i iz nje je ne izvuce niko. Radio sam skoro dve godine za Creamware i ni onda nisam imao utisak da ce dugo da potraju.

Za politiku sam se slagao ali za ostalo (kvalitet,moc,efektivnost) se nisam sa tobom slagao... :D

SandRob 23-04-2004 10:12 PM

evo sto cw kaze za probleme registriranja:

Quote:

Attention CreamWare users

Due to technical difficulties with our server in Germany, We ask you kindly to give us couple day to fix the problem.

CWaudio is fully aware of the problem with the registrations and keys code and our team in Germany is working very hard to have it repaired soon.

However the influx of emails at this moment is making it somehow difficult.

To correct the problem we are adding new systems that will be installed this weekend in order to handle the huge amount of requests hitting our mail server.

CWaudio would like to thank you for your patience. Please again allow us until the end of the weekend to bring the new systems online to handle the extra load.

Please do not respond to this email regarding your registration. We are unable to deal with the amount of emails hitting our server at this point.

Our department in the USA has no way of dealing with the server located in Germany.

By Monday April 26, if you still unable to get your 4.0 keys. Kindly forward a very short email with your name and SN of the boards to

webmaster@creamware.de

The webmaster is the only person that can fix problems with website/key codes/registration etc,?

We would like to thank you again your patience.

Best regards

Anonymous 23-04-2004 10:46 PM

Quote:

Originally Posted by Eon

Za politiku sam se slagao ali za ostalo (kvalitet,moc,efektivnost) se nisam sa tobom slagao... :D

E ako pazljivije procitas sta sam sve pisao vidjeces da nijednu rec nisam potrosio u vezi sa kvalitetom Creamware karti.

Eon 23-04-2004 10:59 PM

malo sam karikirao :wink:

SandRob 24-04-2004 08:39 AM

Quote:

Originally Posted by tonalino
Quote:

Originally Posted by Eon

E ako pazljivije procitas sta sam sve pisao vidjeces da nijednu rec nisam potrosio u vezi sa kvalitetom Creamware karti.

nisi, tonalino, ali nismo ni mi prethodno, pa neznan cemu tvoja replika :?: :roll: ;)

puRe 24-04-2004 08:56 AM

sinoc sam ponovo trazio kljuc i sve je stiglo bez problema...samo da znate :D

Eon 24-04-2004 09:18 AM

pa zna se ko je pure :D

SandRob 24-04-2004 09:19 AM

ja neznan sto je u mene. sinoc san prova sto puti i uvik zapne na trecem koraku. gledam na planetu z, mnogima se ista stvar dogadja.
iden bas sad provat ponovo.

a jeli netko instalira 4.0?
ono sto ja ocekujen od njega je da radi jednako ko 3.1c. :wink:

All times are GMT +1. The time now is 11:46 AM.