Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Tutorijali (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=88)
-   -   DAW - Optimizacija WinXP-a ! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=8821)

Koshpa 12-03-2008 12:24 AM

Re: DAW - Optimizacija WinXP-a !

Ma ja cu morat radit reinstalaciju jednog stroja. Pa se ne mogu odluciti a ni skupiti prave savjete koje da Windowse i Koji Cubase da stavim. Stabilnost mi je najbitnija.:ups:

Inovative_kg 12-03-2008 01:00 AM

Quote:

Originally Posted by Koshpa (Post 195146)
Ma ja cu morat radit reinstalaciju jednog stroja. Pa se ne mogu odluciti a ni skupiti prave savjete koje da Windowse i Koji Cubase da stavim. Stabilnost mi je najbitnija.:ups:

Sto se stabilnosti Cubase-a tice ne mogu nista da tvrdim, ali ima ovde dosta ljudi koji ga koriste, oni ti mogu dati jako korisne savete..Javice se vec neko:)

"7" 12-03-2008 07:06 AM

Ja imam sp2 i Cubase SX3 i nisam do sad imao problema...

DADDY Z 12-03-2008 02:31 PM

Quote:

Originally Posted by "7" (Post 195182)
Ja imam sp2 i Cubase SX3 i nisam do sad imao problema...

me too !

cucko 13-03-2008 05:20 PM

I ja isto, XP sp2 i SX 3, i lepo radi sa izmenama sa ovog tread-a, mada se desava i da zaglupi, jednom u mesec-dva dana...

yanprawda 18-03-2008 11:36 PM

probaj xp sp3 jer su u njemu vec implementirane do sad sve izdane zakrpe i hotfix-ovi. na forumima kazu da nije nesto kao brzi i blabla ali sam sebi instalirao i na "glavni" komp i na DAW i na laptop-DAW i primjecuje se razlika na bolje.u stabilnosti ali i brzini. jedino nisam uspjesno uradio "olaksavanje" uklanjanjem komponenata u softveru za to (nlite) ali cu se pozabavit ovih dana. uglavnom, zadovoljan sam i to samo "standardnim" prilagodjavanjem.

lesha 19-03-2008 12:29 AM

sp3 jos nije zvanicno izasao, a taj sp3 sto ti pominjes nikako ne bih preporucio.

Koshpa 21-03-2008 07:42 PM

Quote:

Originally Posted by lesha (Post 196009)
sp3 jos nije zvanicno izasao, a taj sp3 sto ti pominjes nikako ne bih preporucio.

Je o tom sam i pricao. Taj SP3 moramo deinstalirati jer je komicno nestabilan:banghead:

yanprawda 28-03-2008 08:41 AM

ne znam ljudi al sam jako zadovoljan a nemam neke mrcine od kompova. radim u abletonu tako da vrtim fini broj vst i vsti i zadovoljniji sam od sp2, malo ali ipak zamjetno iako mi je i on bio odlican

66musicman 29-03-2008 10:51 AM

Quote:

Originally Posted by Koshpa (Post 196337)
Je o tom sam i pricao. Taj SP3 moramo deinstalirati jer je komicno nestabilan:banghead:

Bash bih voleo da napisesh na koji nacin cesh deinstalirati SP3 a da ti sistem posle toga bude o.k.
Nemoguce je to, mora clean install a u nekim slucajevima pomaze repair.

All times are GMT +1. The time now is 11:22 AM.