![]() |
Re: DAW - Optimizacija WinXP-a !
Ma ja cu morat radit reinstalaciju jednog stroja. Pa se ne mogu odluciti a ni skupiti prave savjete koje da Windowse i Koji Cubase da stavim. Stabilnost mi je najbitnija.:ups:
|
Quote:
|
Ja imam sp2 i Cubase SX3 i nisam do sad imao problema...
|
Quote:
|
I ja isto, XP sp2 i SX 3, i lepo radi sa izmenama sa ovog tread-a, mada se desava i da zaglupi, jednom u mesec-dva dana...
|
probaj xp sp3 jer su u njemu vec implementirane do sad sve izdane zakrpe i hotfix-ovi. na forumima kazu da nije nesto kao brzi i blabla ali sam sebi instalirao i na "glavni" komp i na DAW i na laptop-DAW i primjecuje se razlika na bolje.u stabilnosti ali i brzini. jedino nisam uspjesno uradio "olaksavanje" uklanjanjem komponenata u softveru za to (nlite) ali cu se pozabavit ovih dana. uglavnom, zadovoljan sam i to samo "standardnim" prilagodjavanjem.
|
sp3 jos nije zvanicno izasao, a taj sp3 sto ti pominjes nikako ne bih preporucio.
|
Quote:
|
ne znam ljudi al sam jako zadovoljan a nemam neke mrcine od kompova. radim u abletonu tako da vrtim fini broj vst i vsti i zadovoljniji sam od sp2, malo ali ipak zamjetno iako mi je i on bio odlican
|
Quote:
Nemoguce je to, mora clean install a u nekim slucajevima pomaze repair. |
All times are GMT +1. The time now is 11:22 AM. |