Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Produkcija - Tehnike (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Diskusija o softver bubnju [Branoy] (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=45406)

psionic 09-01-2014 04:08 PM

Re: Diskusija o softver bubnju [Branoy]

Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 355257)
Hvala puno :) Jos kad vidim da si ovo pisao jutros u 5 :):):) Svaka chast

heh, prosli praznici... a sada - spavam danju, radim nocu, jbg... (za gradsku cistocu :rotfl:) Na kraju, mozda bude korisno jos nekome, ako hoce da se igra sa ovim old - tajmerima ...

idvi 11-01-2014 09:07 AM

Ne bi htio "minirati" temu koja je vrlo konstruktivna (ma šta to znaćilo :wink:)
ali..koliko god mi trošili vremena na bubanj.. gitare..horne..kikove idt..
Imam osjećaj (iz iskustva) da to radimo radi sebe (nas). Kad mi lik dođe i kad veli za pjesmu na koju sam potrošio par sati (sa GM drumom u Battery-na brzinu sklepanim..onako za brzaka) da je suuper i da je prava hitovska (po meni za hitit-bacit)..onda se lepo poklopim po ušima i maznem 3 crne pive:D
I to ne kakav god lik..nego iz 1 među lige.:)

idvi 11-01-2014 09:14 AM

...i onda se setim jedne priće o Beatlsima da su u jednoj pesmi upotrebljavali lonas i rifljaču za ve?. A i ja neki puta koristim tehniku "prazne gitare" (stisak i udaranje po mutiranim ?icama)...efekat za nimfomaniju..:rotfl::grin:

Moritz 11-01-2014 11:41 AM

Auuuuu jeb te lebo koliko diskusije u vetar. Bolje da ste se nasli u kafani pa se napili-posibali-pomirili pa opet napili pa da vidis kako bi svi bubnjevi i lejeri legli na svoje mesto :D .....
Salu na stranu, ima korisnih komentara al ti Brano bolje da si uzeo kintu dos'o do NS/BG pozvo'o u kafanu na pice pa da se oplete po diskusiji...manje bi te kostalo (a i sve ostale) , brze bi bilo a i nadasve zanimljivije...dobar si lik pa cenim da bi tu bilo dobre zajebancije :)

Sent from my iPad using Tapatalk HD

branoy 11-01-2014 09:32 PM

Moritz cim dodjem u Novi Sad jeboga ti idemo na cevape i pivo hahah!! ima tu jos par njih odavde kom sam obecao i reko cim dodjem , eto me, zovem nis' nebrini :D

evo opet nesto pametovao, setim se stivena slate 3, pa isprobao nesto kao pipao, sad valjali nemam pojma

<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/LtoulmIthA4?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

alfom 11-01-2014 10:05 PM

Quote:

Originally Posted by branoy (Post 355380)
u Novi Sad na cevape

Pppiiihhhh !!!! :banghead:

Moritz 11-01-2014 10:24 PM

Ajde ajde, cim smislis kad ces doci javljaj da se organizujem :)

@alfom nemoj da se jedis evo ja te zovem da nam se pridruzis ako te vec Branoy nije zvao :D

branoy 11-01-2014 10:28 PM

ma naravno haha!! alfom welcome !! :)

alfom 11-01-2014 10:46 PM

Hvala za poziv.
Mora se sa tom radnjom požuriti prije nego NS postane parče EU, jer će taj 'boljitak' duplirati cijenu prethodno pomenutih artikla! :D

Moritz 11-01-2014 10:49 PM

Taj EU film necemo skoro gledati ako ga i ugledamo ikad ;)...zato bez brige cevapi pricaju univerzalan jezik i ne mare za EU ili ne EU :D.

All times are GMT +1. The time now is 08:57 AM.