![]() |
Quote:
|
Re: Steinberg prestaje sa podrskom za VST 2
Quote:
|
Dakle, i ako nisam jos uvek probao 7icu, i razmisljam da li da je kupim, jer uveliko postajem Reaperovac, ono zbog cega bih je kupio je:
1. navika, jer radim na Steinbergu vise od 10 godina 2. Novi mikser 3. Built in efekti, channel strip itd, deluje ozbiljno |
Ja iskreno nisam primjetio nikakvu razliku između dvojke i trojke tak da mi je svejedno.
|
I na steinberg forumu se opasno zakuvalo po ovom pitanju, :) :) popularne li teme u svetu :)
|
Ja mislim ako bi mi svi ovde sa foruma sa steinberg foruma svi bili u jenoj sobi da se u roku 2 minuta posvadljai mozda cak i potukli.Ali da sacekmo prvo za neki dan novi update cubase 7.0.6 pa da vidimo dalje sta je bolje ili nije bolje.
|
A ne nema potrebe za nasiljem(mislim na fizicki obracun)..sigurno bi doshlo do rasprave..
|
Ne idu navijacke grupe bez nasilja nikako,nije to to.Mora malo da zavarnici ponekad,cisto da se zna :)
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
Da pogledamo ovako - sta u stvari moze da se unapredi po pitanju 'audio engine' : - frequency/transient response - koji je savrsen u svakom programu - linearno od 0hz - 20k - phase response - savrsen, linearan - distorzija, THD - 0% u svakom programu - summing - odavno dokazano da tu nema problema Digitalni fader tj fader u svakom DAWu ima te karakteristike, 0% nekog karaktera, ne dodaje apsolutno nista, transparentno - ulaz = izlaz Jedina stvar koju mogu da implementiraju je da radi dithering prilikom svake promene bita, to radi PT dithered mixer i Samplitude - i cak posle toga sound nece biti nesto preznacajno bolji. |
All times are GMT +1. The time now is 04:50 PM. |