![]() |
Re: Besplatni protools 10 hd za sve
prob'o neko na win xp sp1 cini mi se :)
|
Quote:
|
Quote:
koliko ja znam, toga nema. Kada se vidi koliko skraćuje vreme rada, jasno je da bi imati ne?to tako bilo vi?e nego korisno. Međutim, nakon prolaska par tutorijala i upoznavanja sa osnovama (čitaj mogućnostima) Pro Toolsa, odlučio sam da nastavim rad u CuBase-u. Naravno nestrpljivo čekajući Trajka Biforbajka da donese taj auspu'. :D |
Izvinjavam za moju glupost:grin:
|
Quote:
...osim toga, poklonjenom konju se ne gleda u zubi...:D! |
Prodaje covek na kupujem prodajem original pt hd 10.. ja mu poslao poruku za cenu... kaze on da ima original ali to ostavlja za sebe a iskopira disk sa kljucem pa tako prodaje za 50€.
Kakav lik kralj :eek: Mozda i proda nekom hahaa Sent from my GT-I9300 |
Quote:
Najgori bedak je sto ce sigurno naci musteriju... |
Quote:
U sustini isto k'o i sve drugo. Nije bitan alat koji koristis, nego krajnji proizvod |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Nisam mogao a da ne probam :) tesko da se moze raditi nesto ozbiljnije sa ovom flekom,zapucava se povremeno,probao na dve makine, ali za igranje i try before buy sluzi svrsi.Najvise me zanimalo kako ce PT10 da radi sa EMU1820M asio driverom i mogu da potrvrdim da radi bez problema,ako koga zanima,win7 32 bita.Emu1820m,na njega nakacen M-audio 2626 preko ADAT-a,svi ulazi se uredno vide u PT.
To je to sto se mene tice,iako 15 godina riljam u Cubandu,nastavljam sa stekanjem za prilku doci do legalne full verzije PT-a. Channel strip mi je odlican,kompresor na njemu narocito. |
All times are GMT +1. The time now is 05:03 AM. |