Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Peticija za ukidanje i zabranu delovanja SOKOJ-a... (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=39937)

awacs 23-01-2012 09:21 PM

Re: Peticija za ukidanje i zabranu delovanja SOKOJ-a...

Quote:

Originally Posted by soundman (Post 320966)
Molim Vas da mi objasnite zasto je to jasno? Vasa prava su vasa prava bez obzira da li ste clan Sokoja ili niste. Takodje ta prava mozete naplatiti retroaktivno. Sto se mene tice, ono sto je ucinjeno Sarsu je jako nepravedno.

Mislim da imamo advokata na forumu, pa mozda on moze bolje da objasni.

To što si napisao (a molim te da se i ti meni ubuće obraćaš bez persiranja) je kao da si rekao "imam pravo na naknadu za ukradeni automobil bez obzira na to što ga nisam osigurao od krađe".

Možda grešim, ali Braca će me u tom slučaju ispraviti.

Pozdrav,

Vasa

soundman 23-01-2012 09:29 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 320970)
To ?to si napisao (a molim te da se i ti meni ubuće obraća? bez persiranja) je kao da si rekao "imam pravo na naknadu za ukradeni automobil bez obzira na to ?to ga nisam osigurao od krađe".

Mo?da gre?im, ali Braca će me u tom slučaju ispraviti.

Pozdrav,

Vasa

Niste u pravu. Konsultujte nekoga ko zna. SOKOJ je samo servis koji pravno zastupa i naplacuje za vas tu naknadu. Sto ne znaci da ako on ne naplacuje da vi nemate pravo na to.

awacs 23-01-2012 09:31 PM

Quote:

Originally Posted by soundman (Post 320971)
Niste u pravu. Konsultujte nekoga ko zna. SOKOJ je samo servis koji pravno zastupa i naplacuje za vas tu naknadu. Sto ne znaci da ako on ne naplacuje da vi nemate pravo na to.

... a lepo sam te zamolio da mi ne persira?...

Pozdrav,

Vasa

boggy 23-01-2012 09:32 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 320970)
To ?to si napisao .... je kao da si rekao "imam pravo na naknadu za ukradeni automobil bez obzira na to ?to ga nisam osigurao od krađe".
.....

smem li da dodam "... i bez dokaza da je auto moj... "?

soundman 23-01-2012 09:32 PM

Quote:

Originally Posted by boggy (Post 320974)
smem li da dodam "... i bez dokaza da je auto moj... "?

Dodajete bez argumenata.

quake2 23-01-2012 09:33 PM

Ono sto je moja nedoumica je:kako je SOKOJ u drzavi Sbriji jedini uspeo da ostane posten i nevin?Mislim gledam s vremena na vreme kako raznorazne "teorije zavere" postaju susta realnost pa se pitam sto nebi onaj ko je krao u zdravstvu,vojsci i policiji,sportu,bankama,elektroprivredi,srbijagasu ,skolama,seceranama,raznoraznim firmama i firmicama itd itd...krao i u Sokoju?Jel Sokoj toliko mocan da se evo vec decenijama tome odupire ili je nesto drugo po sredi?

soundman 23-01-2012 09:33 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 320972)
... a lepo sam te zamolio da mi ne persira?...

Pozdrav,

Vasa

Izvinjavam se. Nisam navikao.

boggy 23-01-2012 09:34 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 320972)
... A lepo sam te zamolio da mi ne persira?...
......

+1

nadzkbaba 24-01-2012 01:42 PM

Quote:

Originally Posted by Ogi (Post 320952)
@nadzkbaba:
Direktno si me prozvao - iako frajerski krijes svoje pravo ime. Verujem da su ti lik i delo toliko za ponos.
Radivojevici (2 komada, ne znam gde si izmislio treceg, ima 4 godine i nije registrovan u Sokoju) nisu na spisku prvih sto po zaradama.
To sto ja branim, a ti napadas jedinu instituciju u zemlji koja okuplja sve autore, je stvar vaspitanja. Ne gledamo svi u zivotu sve kroz interes. Mnogo problema ima, jer su kosuljice stvar dobre volje i organizacije urednika u medijima, ali to nikakve veze nema sa "lopovima" koje prozivas, racunajuci i mene.
Jedino sto mogu da ti kazem, recima koje ne ukljucuju psovke, je da kad god pomislis nesto da kazes - izdrzi pa ocuti, bolje je da cutis i da ljudi sumnjaju da si glup, nego da progovoris i otklonis svaku sumnju.

e ako ti tako kazes onda mi je sigurno svaka zlatna. Mozda se ponosis tatinom nacionalnom penzijom ( da li za hitove extra Nene ili ...) ili to sto ne izbija odande (sokoj-a) vise decenija, sigurno je tu zbog sto postenije isplate autorima ali coveku nikako ne uspeva, jbg ako pozivi ( daj Boze) 1000 god mozda mu i podje za rukom. pozz

nadzkbaba 24-01-2012 01:45 PM

Quote:

Originally Posted by soundman (Post 320966)
Molim Vas da mi objasnite zasto je to jasno? Vasa prava su vasa prava bez obzira da li ste clan Sokoja ili niste. Takodje ta prava mozete naplatiti retroaktivno. Sto se mene tice, ono sto je ucinjeno Sarsu je jako nepravedno.

Mislim da imamo advokata na forumu, pa mozda on moze bolje da objasni.

na zalost u drzavi Srbiji finansijska potrazivanja zastarevaju posle 3 godine, a to pronalazenje dokaza bi potrajalo ( sakupljanje muz kosuljica od svih medija koji su emitovali pesmu)

All times are GMT +1. The time now is 08:25 AM.