![]() |
Re: DIY Open Labs
Cemu ti to konkretno sluzi kad vec imas TouchScreen?
Svaka cast za spravu! |
Hvala, precizniji je od touch screen-a, za neke komande i opste koriscenje u windows-u je korisniji... A takodje u jednom trenutku nisam bio siguran da cu uopste naci takav touch screen, pa sam ovo uzeo kao backup...
|
Matya trebao si ti da ugradis ovako nesto :wink: http://www.tehnomanija.rs/index.php?...oduct_id=43890 , zaobidjes problem oko tastature a ima i touchpad (mada malo nezgodno dodje kao kod laptop-a)...
|
sto ce mu bezicna, moze i kablovima
|
bezicna, jasta, da moze da ugradi projektor pozadi, sad prave one male i da sedi u fotelji dok aranzira
|
Axaxaxax, instalirao sam onscreen keyboard, radi super, nijedna koju sam na netu nasao nije mogla da se uklopi po dimenzijama, a da je opet realna cena posto ima stvarno ludackih sa jos ludjim cenama...
|
5 Attachment(s)
Evo par novih slicica...
|
1 Attachment(s)
...
|
Tek sad videh ovo remek delo...
Ej svaka cast na entuzijazmu :) Stvarno "lici" super. Jedno pitanje - sta si koristio od softvera ? Ja bih ti preporucio EnergyXT, mnogo dobra stvar, a i stabilno radi. Izvini ako si vec pisao o tome, ja nesto ne nadjoh medju postovima, mozda mi promaklo... E, da... Sada ima tih ploca, malo vecih od samog procesora. U pitanju je sandy bridge varijanta - H61 chip. Jedan jedini PCI-E slot, sve integrisano, a mozes da zabodes i7 QuadCore na 3.8GHz, sa hladnjakom debljine 3cm i grejanjem do 40 stepeni C :shock: http://www.1pc.es/ficha/119454/gigab...n;foto=1;s=380 |
U, moram da overim Energy XT, lepo mi deluje, za sada sam bio na Forte Ensemble i Cubase-u, jos uvek testiram sta mo najbolje sljaka.
Plocu sam vec iskoristio svoju, ali sam se pitao sta bih ubuduce za upgrade, tako nesto bih definitivno uzeo, ali nisam znao sta da trazim, ova je mrak i klavir bi zahvaljujuci njoj mogao bitno manji da bude. Planiram da napravim za ortaka nesto slicno i boga mi ici ce ova ploca ! |
All times are GMT +1. The time now is 01:06 PM. |