Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Van Gogh in NRG Recording Studios (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=39287)

quake2 20-10-2011 11:07 PM

Re: Van Gogh in NRG Recording Studios

Ok.Nemamo vecinu da forumske teme u narednim danima vise priblizimo snimanju i produkciji.Nadam se samo da hejt koji je u proslim danima iskazan ka DJuletu i Steve Jobs-u,barem nece nadalje biti usmeren izmedju nas samih.Jos cekam konacnu verziju dogovora za pronalazak misticne pivnice u n.s.-u?:)

vasko 21-10-2011 01:35 PM

uspeh van goga je posledica toga sto je djuletova strina bila muzicki urednik na RTS-u tokom 90-tih

i ne znam koliko argumenata tipa "jede leba od svoje muzike" ne moze promeniti cinjenicu da je muzika van goga prazno njesra

Arthur 21-10-2011 03:06 PM

Quote:

Originally Posted by vasko (Post 314972)
uspeh van goga je posledica toga sto je djuletova strina bila muzicki urednik na RTS-u tokom 90-tih

i ne znam koliko argumenata tipa "jede leba od svoje muzike" ne moze promeniti cinjenicu da je muzika van goga prazno njesra

...

awacs 21-10-2011 05:46 PM

Quote:

Originally Posted by quake2 (Post 314938)
Nadam se samo da hejt koji je u proslim danima iskazan ka DJuletu i Steve Jobs-u,barem nece nadalje biti usmeren izmedju nas samih.

Nema ?anse, sa' ćemo da bacamo hejt na PT :D

Pozdrav,

Vasa

quake2 21-10-2011 06:18 PM

PT to nece primiti k srcu:D

awacs 21-10-2011 08:14 PM

Quote:

Originally Posted by quake2 (Post 314988)
PT to nece primiti k srcu:D

Jebiga, ako Đule ili pokojni SJ prime ovda?nje kritike "k srcu" to samo znači da su im srca na pogre?nom mestu.

Pozdrav,

Vasa

quake2 21-10-2011 08:19 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 314997)
Jebiga, ako Đule ili pokojni SJ prime ovda?nje kritike "k srcu" to samo znači da su im srca na pogre?nom mestu.

Pozdrav,

Vasa

:),nadam se da je pokojni SJ na vreme aminovao da se u Logic integrira melodyne kao kod presonusa,inace ce uskoro biti .....buy,buy,uninstale....posto cak i Djuleta (ko je rekao Cak Norisa:rolleyes:) treba po nekada ispeglati:rolleyes:.

Arthur 22-10-2011 12:08 PM

mislim da nije suština štete u tome ko će od ciljeva hejta biti pogođen, nego kako će drugi a i potencijalni korisnici foruma skontati to čime se mi ovde bavimo. Ovako kada se ovolika količina ovakvih tema ignoriše i toleriše, sumnjam da privlačimo konstruktivan svet.

Znak 22-10-2011 12:33 PM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 315023)
mislim da nije su?tina ?tete u tome ko će od ciljeva hejta biti pogođen, nego kako će drugi a i potencijalni korisnici foruma skontati to čime se mi ovde bavimo. Ovako kada se ovolika količina ovakvih tema ignori?e i toleri?e, sumnjam da privlačimo konstruktivan svet.

Nije ovo hejt. Priča se o muzici i tekstovima, to je između ostalog čime se ovaj forum tematski bavi. Ili je tema samo zvuk, bez muzike? Da li je hejt ako ka?em da neki mikrofon nije dobar za vokale ili recimo da digitalna distorzija ne doprinosi kvalitetu zvuka? Prihvatljivo je dakle hvaliti/kritikovati sredstva za pravljenje muzike ali ne i samu muziku. Ne vidim nikakav razlog za takav pristup.

disco violence 22-10-2011 12:38 PM

Djule i Steve Jobs(ja mu svecu od jabuke napravio) nisu prosli pored hejta,a kamoli da su ga videli,zato predlazem da otvorimo novu temu pod nazivom "Definicija hejta".Pozdrav.

All times are GMT +1. The time now is 02:57 PM.