![]() |
Re: VST drums 2011..
Quote:
|
tnx.
Primio na znanje.Poku?ta ću ga isprobat.Nikad neznas di se krije neki koji ti pa?e. poz |
Quote:
|
Ej, ljudi, ovo navodno trazi Kontakt 5.0, nemam pojma kako radi u cetvorci. Ovaj sample kit, kao i Retro Machines - dolazi u pakovanju sa NI Komplete 8, tako da...[/QUOTE]
Ja sam instalirao Kontakt 5 i sve mi super radi.Kontakt 4 ga ne podrzava. |
Evo igram se cijeli dan i nije me odusevio,ocekivao sam vise.Dosta je ogranicen,a uz to i guta memoriju ko lud..Mixosaurus i dalje na prvom mjestu.
|
Steven Slate ex - sale na ebayu... 49$
|
Ima li ko da je probao Drumasonic? Valja li sta,jel dobar kao sto su ga prezentovali na sajtu?
|
@Zid: Bas zbog pisnja u ovom thread-u sam ga uzeo na probu, svidja mi se koncept - keep it simple, kao da imas jedan, normalan set u studiju i dalje se igras sa mikrofonima i mixom. Za sada mi se svidja, ali ne bih komentarisao dok ne postavim ceo mix.
|
Evo,ovaj kojeg sada proučavam, mi je do panja i mislim da je to konačan VST-i drum maschine na kojem ću se zadr?ati. Ima mi step sequencer koji mi je uvijek falio u ostalim DAW-ovima, a imao sam u Reasonu i rabio često ... samo ?to je malo povelik, pa mu treba ubrat logiku i posvetit vrijeme, al brijem kada ju uberem da je to moćan drum tool :cool4:, s kojeg se neću dugo pre?altat ...
Uglavnom: FXpansion Geist ... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:15 AM. |