Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Monitoring (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=136)
-   -   Adam a7x port noise (zapravo cijela AX serija) (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=36905)

Jan 18-02-2011 05:22 PM

Re: Adam a7x port noise (zapravo cijela AX serija)

Quote:

Originally Posted by bornaa (Post 299558)
super vijesti :grin:...ovi iz audioproa tog va?eg valjda slozili cijelu frku jer su il ljeni pa po onoj staroj muko moja predji na drugoga ili se boje dodatnog troska ko kuge...vjerovatno je ovo prvo a i to da su skroz neupuceni i nezainteresirani

meni nikako nije jasno da ako se firma tolko dugo godina bavi time i to jako uspjesno, pa onda mora znat vec proceduru za ovakve slucajeve, sve cake zakone postupke i cak ih ponuditi musteriji da ce oni to srediti...a ovi prema mu?teriji ono "mr? i? ?ic be?tijo ti i tvoj retorfit carinu će da nam stisnu opet" :confused:

ajde de makar nauci nesto covjek :)

Meni skoro da su rekli "mr? i? ?ic be?tijo" kad sam ih cimao da narucim Focusrite Liquid Saffire 56 interfejs pre par dana!
E sad cu lepo otici u drugu prodavnicu u Player i uzecu M-Audio Profire 2626 za 4 hiljada dinara vise, ali se barem ljudi ophode prema meni ko ljudi

bornaa 18-02-2011 05:25 PM

shvatio sam da u ovakvim banana drzavama ko nasima treba dizat frku dok se nes ne rjesi inace te odjebu samo tako prakticki za sve

Komplex 18-02-2011 07:35 PM

pametni ljudi su jos pre ko zna koliko godina izmislili dinamit za takva govna...

Eomsy 18-02-2011 07:49 PM

Quote:

Originally Posted by Komplex (Post 299569)
pametni ljudi su jos pre ko zna koliko godina izmislili dinamit za takva govna...

Sada se to rje?ava "plastikom" ala C4 :D ...

kejkz 18-02-2011 08:56 PM

Nema u ovoj zemlji dovoljno dinamita da bi se pobila sva govna. Nakotilo se toga i previse.

alavuk 18-02-2011 08:59 PM

mislim da bi se ikakvim eksplozivom jos vise namnozila ... dr. mengele sa komorama je bio i ostao car ... elem da se vratim na temu , svaka cast adamu sto se iscimao da obezbedi ikakav support koja dotice i srbiju ...

Komplex 19-02-2011 06:10 AM

alavuk to je njihova duznost! ne vidim da po bilo kom zakonu koji stiti ljudska prava smeju da naprave razliku izmedju usera u kambodzi/srbiji/tunguziji i francuskoj :D za neke se cimaju manje, za neke vise..al ko ih jebe..da su crtali i konstruisali kako valja, sad se ne bi cimali :)

bornaa 19-02-2011 09:36 AM

kad tebi stizu tvoji sa servisa komplex?

alavuk 19-02-2011 10:19 AM

Quote:

Originally Posted by Komplex (Post 299590)
alavuk to je njihova duznost! ne vidim da po bilo kom zakonu koji stiti ljudska prava smeju da naprave razliku izmedju usera u kambodzi/srbiji/tunguziji i francuskoj :D za neke se cimaju manje, za neke vise..al ko ih jebe..da su crtali i konstruisali kako valja, sad se ne bi cimali :)

onda bi svet bio lepo mesto za zivljenje da je sa vecinom firmi tako ... sta da ti kazem sem da skoknes vamo na par godina pa da osetis kako je :)

Komplex 19-02-2011 12:21 PM

Quote:

Originally Posted by bornaa (Post 299595)
kad tebi stizu tvoji sa servisa komplex?

pocetkom sledece nedelje..mozda vec i krajem ove stignu, nemam pojma..u svakom slucaju traje sve oko 2ipo nedelje :)

All times are GMT +1. The time now is 05:37 AM.