Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Dizajn i konstrukcija studija (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=93)
-   -   Mobilne solucije? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=35218)

Rhino 04-02-2011 06:54 PM

Re: Mobilne solucije?

salu na stranu...

Azmafon u superchunksove? To mi nije ni palo na pamet... I radi li to kako? :) Mada je kapiram i skuplje doosta.

boggy 04-02-2011 07:11 PM

Quote:

Originally Posted by Rhino (Post 298341)
salu na stranu...

Azmafon u superchunksove? To mi nije ni palo na pamet... I radi li to kako? :) Mada je kapiram i skuplje doosta.

Nisam probao (iz vec navedenih razloga) ali nema problema da ne radi.... gustina je 60-70kg/m3, jedino je tanak (ima najdeblji od 2cm) i dosta skuplji od vune...

Pamucna prasina nije kao staklena ali nije ni lekovita.

pozdrav

bogi

NLP 04-02-2011 08:11 PM

Ako naručiš tu 70kg/m3 vunu valjda češ dobiti?!
... a možeš da daš 10-15cm 100kg/m3 vunu preko čoška a izza da popuniš sa razsipnim Tervolom/Knaufom/Rockwoolom (nekad su ga imali, ne znam kako je sad sa tim, razpitaj se) ili sa vunom gustine 30kg/m3 (jeste 3cm debela i naseckat češ se ali dosta dobro če raditi u toj kombinaciji ako se potrudiš).:wink:

boggy 04-02-2011 08:45 PM

Quote:

Originally Posted by NLP (Post 298347)
Ako naruči? tu 70kg/m3 vunu valjda če? dobiti?!
... a mo?e? da da? 10-15cm 100kg/m3 vunu preko čo?ka a izza da popuni? sa razsipnim Tervolom/Knaufom/Rockwoolom (nekad su ga imali, ne znam kako je sad sa tim, razpitaj se) ili sa vunom gustine 30kg/m3 (jeste 3cm debela i naseckat če? se ali dosta dobro če raditi u toj kombinaciji ako se potrudi?).:wink:

EEEEE... da... ovo poslednje je dobar savet... tvrda povrsinska.. a iza meka kamena/staklena vuna koja se pakuje u rolne..... i jeftina je... i to mu bude posle to... :mrgreen:

pozdrav

bogi

NLP 04-02-2011 09:09 PM

Da mekana vuna izza ubla?i impedancijski skok i raz?iri Q.

Rhino 04-02-2011 09:10 PM

Hvala na jos jednoj opciji, dobro je znati da i tako moze :)

A za ovu polutvrdu vunu od 75 kg su mi rekli da ih kontaktiram u ponedeljak, pa cu vidjeti ima li nade za to, tj kad bi to bilo izvodljivo.

Jer koliko sam shvatio ova stovarista kod nas dovlace po ogromni kontigent s vremena na vrijeme jer im je tako isplativije zbog transporta i carine.. I kad se lageru pocne nazirati dno, tad narucuju opet...

boggy 04-02-2011 09:13 PM

Quote:

Originally Posted by Rhino (Post 298356)
Hvala na jos jednoj opciji, dobro je znati da i tako moze :)

A za ovu polutvrdu vunu od 75 kg su mi rekli da ih kontaktiram u ponedeljak, pa cu vidjeti ima li nade za to, tj kad bi to bilo izvodljivo.

Jer koliko sam shvatio ova stovarista kod nas dovlace po ogromni kontigent s vremena na vrijeme jer im je tako isplativije zbog transporta i carine.. I kad se lageru pocne nazirati dno, tad narucuju opet...

Kad budes dovoljno znao o vunama, da tamo mozes biti prodavac, resices problem kamene vune... tako je to u ovim krajevima. Moras tacno da znas sta ti treba inace niko zivi ne zna sta ces da platis.

pozdrav

bogi

Rhino 04-02-2011 09:19 PM

Quote:

Originally Posted by boggy (Post 298357)
Kad budes dovoljno znao o vunama, da tamo mozes biti prodavac, resices problem kamene vune...
pozdrav

bogi

Vidim.. Morao sam da naucim da budem i pomalo stolar, nesto ranije moler i zidar... A bogami cu kad i rijesim stanje sa vunom da postanem malo tapacir majstor i krojac...

Jedino se trenutno ne bavim muzikom zbog cega sam sve ovo i poceo.:banghead::rotfl:

boggy 04-02-2011 10:06 PM

Quote:

Originally Posted by Rhino (Post 298361)
..........
Jedino se trenutno ne bavim muzikom zbog cega sam sve ovo i poceo.:banghead::rotfl:

Pokusaj ipak ... da ne zaboravis zasto si ovo sve poceo da radis.... meni to nekad i uspe...

pozdrav

bogi

Rhino 04-02-2011 10:42 PM

Ma naravno! Glupiram se.. :wink:

All times are GMT +1. The time now is 06:31 AM.