Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Pozdravlja vas Steinberg!!!! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=29961)

Ad Fines 19-10-2009 08:21 PM

Re: Pozdravlja vas Steinberg!!!!

Na zemaljskoj kugli ima vecih problema od slicnih ovome.....neka se ti veliki mozgovi uhvate u kostac sa tim problemima......osobno, ja sam za njih sitna riba.....nek hvataju desetke miliona novaca kojima se trag gubi preko noci. Za cubase koji ja koristim, nemaju za jednu placu, kamoli za vise. Utjerivaci su tu da tlace sirotinju, a veliki su za njih preveliki......

LACKY 19-10-2009 08:42 PM

Da mi smo uvek veci katolici od pape.
Zapadnjaci (a odatle dolazi 99% krekovanog softvera) ce da jure sitne usere istog u zemljama 3 sveta. A nebave se kako da po?pse svoje koji to prave.
Kao kada bi dileri dop valjali po Knezu, a panduri jure dzankere!

awacs 19-10-2009 08:44 PM

Quote:

Originally Posted by Ad Fines (Post 259707)
Utjerivaci su tu da tlace sirotinju, a veliki su za njih preveliki......

Ja i govorim o uterivačima, a oni su nažalost za sirotinju pogubni isto koliko i same korporacije.

Sticajem okolnosti, moja supruga se upravo vratila sa posla (vodi jednu likovnu galeriju) i kaže da im je došao lik kom je "hitno bila potrebna instalacija za najnoviju verziju MS Office-a". Prijatan lik, bio voljan da im plati :rotfl:

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 259710)
Kao kada bi dileri dop valjali po Knezu, a panduri jure dzankere!

To i biva, doduše ne baš u Knez Mihajlovoj. Novi Beograd pun takvih slučajeva.

Pozdrav,

Vasa

P.S. Kako god bilo - pamet u glavu.

quake 19-10-2009 10:47 PM

Sta vam je bre ljudi?.....Steinberg vam pokloni soft a vi u frci:shock:....pa vecina onih koji su se nameracili da kupe C5 su to i uradili a ostali polako instaliraju OSX i prelaze na Logic ili traze neka druga resenja sto Steinbergu opet ne ide u korist.To su potencijalni kupci ili zadovoljni korisnici (sve im je dobro posto je sve dzabe) pa barem svojim stalnim pricama reklamiraju C5.....Jel vam nije cudno sto se crack pojavio tek sada?....sta to znaci,da je Peteru i Petru trebalo svo ovo vreme da sede i pisu ga?Ajde bre.....bolje brisite ovu temu i uzivajte na miru.

don corleone 19-10-2009 10:49 PM

Eh kad bi kod mene zavirili imali bi sta da vide :)
Kako da kazem, ja moram da se sluzim "narodnim" verzijama softvera iz razloga zato sto jos ne zaradjujem od onoga sta radim i za sta se skolujem. Moram iz necega da naucim da radim da bi mogao jednog dana da kupim originalnu verziju nekog softvera.

E sad postoji jedan drugaciji problem kod nas, a to je sto bi svako dao pare pre za neki hardver nego za softver ( u vecini slucajeva) , a to je zatoo sto je ovde normalno da imas ilegalan softver. Niko ni ne obraca paznju. Predpostavljam da 90% ima ilegalan Windows sto je neki pocetak.

Onda kad smo tako krenuli :) i forum se reklamira time sto konfiguracije koje sklapaju podrzavaju os x, sto je (predpostavljam) ilegalno od strane microsofta.

p.s.
Zakoni postoje da bi se krsili :D

Patalo 19-10-2009 10:50 PM

Quote:

Originally Posted by quake (Post 259723)
sta vam je bre ljudi?.....steinberg vam pokloni soft a vi u frci:shock:....pa vecina onih koji su se nameracili da kupe c5 su to i uradili a ostali polako instaliraju osx i prelaze na logic ili traze neka druga resenja sto steinbergu opet ne ide u korist.to su potencijalni kupci ili zadovoljni korisnici (sve im je dobro posto je sve dzabe) pa barem svojim stalnim pricama reklamiraju c5.....jel vam nije cudno sto se crack pojavio tek sada?....sta to znaci,da je peteru i petru trebalo svo ovo vreme da sede i pisu ga?ajde bre.....bolje brisite ovu temu i uzivajte na miru.

+1000

awacs 19-10-2009 10:54 PM

Quote:

Originally Posted by quake (Post 259723)
Sta vam je bre ljudi?.....Steinberg vam pokloni soft a vi u frci:shock:....pa vecina onih koji su se nameracili da kupe C5 su to i uradili a ostali polako instaliraju OSX i prelaze na Logic ili traze neka druga resenja sto Steinbergu opet ne ide u korist.To su potencijalni kupci ili zadovoljni korisnici (sve im je dobro posto je sve dzabe) pa barem svojim stalnim pricama reklamiraju C5.....Jel vam nije cudno sto se crack pojavio tek sada?....sta to znaci,da je Peteru i Petru trebalo svo ovo vreme da sede i pisu ga?Ajde bre.....bolje brisite ovu temu i uzivajte na miru.

Čini mi se da si proma?io poentu poslednjih par strana "priče o C5". Po?to se odavno zapravo ne priča o dotičnom softveru.

Pozdrav,

Vasa

lesha 19-10-2009 11:00 PM

da ne bismo dalje ovde gusili, pozivam vas da se pridruzite diskusiji na chatu :wink:

belu 20-10-2009 02:08 AM

Ja se duboko izvinjavam sto sam zapoceo ovakvu neprimernu temu..Inace imam orginal Cubase5 vec 5-6 meseci..Al jebi ga nisam mogao da izdrzim da vas ne izvestim..Moderatori mislim da mozete da zatvorite temu..pozdrav

quake 20-10-2009 02:17 AM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 259727)
Čini mi se da si proma?io poentu poslednjih par strana "priče o C5". Po?to se odavno zapravo ne priča o dotičnom softveru.

Pozdrav,

Vasa

Aha....u offtopicu ste:D....izvinjavam se...

All times are GMT +1. The time now is 09:13 PM.