![]() |
Re: Ableton Live 8 je zvanicno izasao!!!
znao sam da je problem u kartici, ali reko ajde mozda ima neka caka
pa aktiviraj sync to ti je: track sync remote, i ukljuci na on sync i radice ti sa startom! i to mora biti podeseno da ti je input midi sa kartice sync na on, meni radi bez problema, samo sto ja mucim muku sa kasnjenjem :( |
ma ukljuceno je nego nije upaljen bcr pa je "iskljuceno" a to sa snimanjem je vec problem i u drugim softverima ....
|
onda mora da ti radi start sync!
|
znaci ladno cu morati da kupim ili neki midi ruter tj MIDI Timpiece AV ili neku sranje kartu(za male pare) da bi mi radilo, koja glupost ne mogu da verujem, poserem se na presonus smrdljivi od prvog dana sa njim sam imao problema, jos sad i ovo, a sve sam mislio da nije to vec nesto drugo, sam sebe ubedjujem.
|
Quote:
|
Quote:
|
ne prizivaj jabukovce :) elem , ako ti je bas problem instaliraj hackintosh ...
|
cekam da vidim kad mi stigne novation x station, pa cu preko njegovog usb-a da probam da teram sync, ako to uopste moze :)
|
pa sto ne bi moglo ...
|
to mi je onda jedino resenje, a da ne trosim dodatne pare :)
jer treba uzeti i skupiti za jos neke stvari:D pa ladno, nisam probao preko emu xboard 25, bolid!!!:banghead: imam taj kontroler a nije mi ni na kraj pameti palo da probam preko njega edit: ipak moram da cekam x station, nema emu midi in |
All times are GMT +1. The time now is 06:17 PM. |