![]() |
Re: Beovision 2009
Ma sta se uzbudjujete i kidate nerve badava,neka im,nek se teraju i u tom teranju uzivaju.Znao sam da cu zateci ovakve komentare kada dodjem na forum,a za Beoviziju se zna sve OOOOdavno.Najobicniji cirkus,malo me podseca na ono americko rvanje(kecere),kao neki sport,xaxaxa,tako je i ovo "muzicki festival",zar ne?
Pozdrav! |
Quote:
|
Pobeda Kona samo govori da nista nije namesteno! Da je namesteno, pobedio bi Oskar ili oni iz operacije Strumf, a i nebi Mirkova pulenka bila poslednja.
Verovatno je Tijanicu pala roletna zbog one bruke od sinoc, a i inace prica kako je sve namesteno. |
Quote:
|
Quote:
|
evo nevezano od lakija, juče mi je konova pesma bila prva na kojoj nisam hteo da promenim kanal (što sam radio odmah od sevdaha pa nadalje), i baš sam se nešto nadao da će da pobedi, tojest molio se da ne pobede OT ni Oskar. Što je najstrašnije, meni je ova njegova Oskar faza još i najmanje gadna. Taj lik mi od uvek bio besprizoran, al par puta sam naleteo na njegove te nove impersonacije, i bar je bio uverljiv, dobro glumi retarda. Ostatak festivala jako gadno promašene decenije žanrovski, promašene intonacije za pevače i definitivno promašeni stajlinzi (a frizere bi poslo na kolektivno streljanje). Etar, iako su mi dragi, nisu mi se dopali u ovoj verziji, bili su mi simpatičniji dok su uspešno glumili srpski Guano Apes, Zemlja Gruva mi je vazda bila besmislena, a sad su napravili još i potpuno promašenu pesmu, bez obzira što su mi vizualno bili prijatniji nego inače. Ponavljam, Konova pesma, bez obzira na harmoniku, je definitivno najbolja na festivalu, u smislu Beovizijskog cilja, njegovo izvođenje iste i pojava sasvim normalniji od većine ostalih, sve to mi nije bilo onoliko uvredljivo za razum koliko ostatak festivala. I iskreno sam se obradovao kad je pobediio, a žiri rekao svoje šta misli o OT i Oskaru.
|
Quote:
|
Quote:
|
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
ma kakvi , ne trazim djavola .... |
A, izvin'te, ko je pobedio ? ? ?