![]() |
Re: Najskuplji komad opreme za koji mislite da je smece?
back on da subject:
mada je tesko reci smece za opremu koja je najskuplja (kolko para tolko muzike) ali sjetio sam se proizvoda kaji definitivno spada u ovu kategoriju (cak bi rekao da su pobjednici!!) a to je piramidalna spuzva za akustički tretman i njihovi sestrinski proizvodi cijenjenih US proizvodjača (cijela paleta kojejakvih gluposti, tipa; 100? za komadić spu?ve koju stavim ispod svojih ns10 i one odjednom prorade):banghead: a ljudi se masovno lo?e an takve gluposti.. koje bacanje para.. |
Drawmer 1960....volem,mrachnije, compressor uglavnom neupotrebljiv za pojedinachne kanale, (soft)...ali za buss, mastering...slatko!!
Uglavnom svi TL audio producti...pa chak i pm1....mozhda c1...ok SPL...hibridni tube chanelstripovi... Focusrite(red/platinum series) Avalon svakako...pop na kvadrat ...ova lista mozhe biti ogromna za precenjene sprave i prodaju fancy/hype imena(marke) Arthur stvarno zvuchi kao da je neki drugi problem...ne bih se slozhio da c414 je losh?...isto tako nt1000!! Da ja bih isto preporuchio ak47 umesto m-16...ko shto neko reche...malo je mrachniji al ima karakter... |
Quote:
Quote:
|
Po meni je red7 jedan od najboljih predpojacanja.... Focusrite je unistio ime ovim jevtinim serijama...koje su stvarno lose, dok su red, blue i isa po meni veoma ozbiljni uredjaji.
|
...stvar je ukusa...za mene su uopshteno svi focusrite previshe sibiant..ps.i malo vishe sminka nego shto treba....uvek bih radje izabro v76/Ampex351,601 ili chak stare isa pre ampove...shta chu kad volim sirovinu i toplinu...:banghead:....pozdravak...
|
personalni kompjuter. platil sam ga 12 000 kn prije 10 godina na 24 rate. a sad ne vredi k....a :(
i da sam samo jednom to napravil. napravil sam to tri puta! al vi?e nikad ! ?atro dobro mi je mama bila rekla da kaj če mi to?! :rotfl: |
All times are GMT +1. The time now is 12:55 AM. |