Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Steinberg sprema nesto novo (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=25802)

DeMa 18-01-2009 11:47 AM

Re: Steinberg sprema nesto novo

hallo

pitanje za ove clanove koji su duze na forumu.
dali je se iko podrudio za Group Buy
znam iz drugi foruma da to moze ali nisam sada siguran kod steinberga.

pozz
Denis

Jan 18-01-2009 05:45 PM

Quote:

Originally Posted by SHIVA (Post 231655)
A zamisli da netko od foruma?a radi u trgovini koja je zastupnik za Steinberg, a ti ovako javno kuje? planove kako da ih zajebe? :D

Pa necu ih zajebem, ja mislim da nekoliko racunara mogu da koriste program, ja bih bio jedan od tih racunara, i plus u celoj sekciji tamo sam ja jedini koji se bavi zvukom, dobro bi nam dosao legalan Cubase

Jan 19-01-2009 09:40 PM

Jos nesto me zanima, ako kupujem Cubase 5, jel ja biram platformu Windows ili OSX, ili bih morao za obe da kupim posebno?

Dexxy 19-01-2009 10:04 PM

Dobijes na disku za obe platforme. Pa sta ti odgovara.

Dexxy 23-01-2009 01:59 AM

Quote:

Originally Posted by alavuk (Post 231552)
doplata je oko 20evra + shipping costs :shock:

Once we have received your proof of purchase, we will send a personalized Link to the Steinberg Online Shop to the email address you have provided. By using this link, you can obtain the Cubase 5 Grace Period Update for EUR 19.90, or respectively the Cubase Studio 5 Grace Period Update for EUR 14.90 ? plus shipping costs.

Please note that processing your application for the Grace Period Update may take up to 6 weeks, and that Steinberg cannot process illegible proofs of purchase with missing email addresses.

Steinberg will only accept applications from residents of the following countries: Germany, Austria, Switzerland, France, Italy, Spain, Luxembourg, The Netherlands, Belgium, the UK, Ireland, Denmark, Sweden, Norway and Finland. If you reside in any other country, we request that you contact your local Steinberg distributor.

Ja sam kupio Cubase Studio 4 pre 7 dana kad sam ga i registrovao. Racun naravno nemam. Kako sada da uradim ovaj Grace upgrade kad oni traze dokaz (racun). Zar im nije bitniji datum registracije sa usb kljucem naravno?
Sta da radim?

LACKY 23-01-2009 07:43 AM

Ne treba ti nikakav racun. Kod Stenberga su paketi uvek drugaciji, znaci kada kupujes 5-ticu trazis od trgovc verziju koja je up-sa 4-tvorke.Zatim kada odes da registrujes kljuc oni vide da imas 4-vorku i dozvole ti up sa te verzije 5-tice ili ti nedozvole ako recimo dizes sa 2-jke a nisi platio tu verziju. Znaci samo kupi pravu verziju.

LACKY 23-01-2009 07:49 AM

Quote:

Originally Posted by Jan (Post 231743)
Pa necu ih zajebem, ja mislim da nekoliko racunara mogu da koriste program, ja bih bio jedan od tih racunara, i plus u celoj sekciji tamo sam ja jedini koji se bavi zvukom, dobro bi nam dosao legalan Cubase

Ljudi dzaba krecite sa tom skolskom verzijom, jednostavno nase price odavde nece proci kod njih. Bar je tako bilo.

Jan 23-01-2009 08:10 AM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 232311)
Ljudi dzaba krecite sa tom skolskom verzijom, jednostavno nase price odavde nece proci kod njih. Bar je tako bilo.

Pa predpostavljam.Jel je vec bilo takvih pokusaja?

Max 23-01-2009 09:24 AM

Quote:

Originally Posted by Jan (Post 232312)
Pa predpostavljam.Jel je vec bilo takvih pokusaja?

Bilo je ... prosli su .... e sad , ne znam detalje ....

Pozdrav

Dexxy 23-01-2009 09:51 AM

@Lacky

Kao sto sam napisao imam Cubase Studio 4. Hocu da upgradujem na 5. E sad tamo kod njih pise da postoji grace upgrade period za ljude koji su kupili cubase 4 od 01.12.2008 do valjda 01.03.2009 i traze skeniran racun da im se posalje sa vidljivim datumom. Ja nemam racun a po regeistraciji Cubase-a se uklapam u pricu.

All times are GMT +1. The time now is 02:27 PM.