![]() |
Re: Mike Vale - od nule do finala
4 Attachment(s)
Evo frend i ja zavr?ili sa parketom... i več sam donio nekoliko stvari iz starih prostora... kaos!
|
4 Attachment(s)
Treba mi jo? nova tablica (miza) sa racki,...
|
1 Attachment(s)
Mo?da jedan put dokupim jo? jedan sub za takvi stub lol...
|
Quote:
Ukoliko se tebi ta boja sviđa... doista nema potrebe da se ikome pravdaš. Ukoliko će osim tebe tamo sjediti i klijenti i/ili suradnici, obrati pažnju na nivo tenzije prilikom rada, jer crveni interijer bi lako mogao agitirati ljude kako na kreativan, tako i na agresivan način. Primjetiš li nervozu i sklonost svađanju - mjenjaj boju. ps: ništa bez logitech volana ;) |
A i dosta povr?ine če biti prekrito sa absorberima i difuzorima, tako da če crvena biti vi?e manje ambijentalan dodatak.
Nije tako lo?e, meni se isto sviđa. |
Quote:
Nije potanje dali je kompromis ili ne vec da je covek split klimu nazvao ventilacijom i rekao da ona ubacuje svez vazduh. I izvini sto nisam primetio da si o tome pisao. Sve je stvar ukusa, moze se ofarbati i farbom za tunele, pa sedeti sa suncanim naocalama (kao u seriji Mucke), i usput stedeti struja. Ali o ukusima netreba raspravljati. |
Quote:
Prije toga te razgnjevio moj post: http://www.rumski.com/forum/showpost...3&postcount=58 ; "Pa ventilacija je u potpuni suštini ta klima uređaj... ili da otvori i vrata izvana:)" Stavi tu riječ "ventilacija" pod "" - "Pa "ventilacija" je u potpuni suštini ta klima uređaj... ili da otvori i vrata izvana:)" <!-- / message --><!-- sig --> i tvoj odgovor http://www.rumski.com/forum/showpost...7&postcount=62 Je li sad u redu?! |
Video sam ja sta si ti napisao.
Napisao si da je ventilacija u sustini taj klima uredjaj(tako razumeh, pa rekoh da klima nije ventilacija)? Ili te nisam bas razumeo (ne baratam bas najbolje sa slovenackim). Nego nisam video Boggy-ev post gde to spominje pa je doslo do zabune. |
Imam ja split klimu koja ima osvezavanje vazduha... Dakle, moze :wink:
|
Osvezavanje vazduha je jedno a zamena vazduha svezim drugo, nemoze ti to napraviti kiseonik.
|
All times are GMT +1. The time now is 10:14 AM. |