![]() |
Re: INTERNET BRZINA SBB vs ADSL TELEKOM
Mozes i u IE da uradis istu stvar... ;-)
Ma i ja izracunah, zakidali su oduvek 100 kbps download i 10 kbps upload, sto je prilicno pokvareno... Lesho, jel se testovi na SBB-u poklapaju sa onim sto placas? |
ljudi, nemoguce je postici 768, to je samo u teoriji.
praksa je nesto drugo, nezavisno o provajderu. |
Ja sam na ADSL Sezampro, placam 2400 dinara mesecno od prosle godine, kada sam poceo sa 512/12. Oni do sada nikada nisu pojeftinili, ali su mi posle par meseci digli 1024/12 a od ovoga meseca na 1536/12. I sto se tice protoka stvarno je toliki u gram. Desi se vrlo retko da se na kratko zabaguje.
|
Quote:
|
Quote:
Gde pise da uvek korisnicu moraju da budu zajebana strana? :) |
Quote:
Pozz |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Trenutno sam u fazi osnivanja teroristicke organizacije zbog poskupljenja gasa. Samo da zavrsim par pesama i posveticu se revolucionarskom delovanju. Do sada su mi prosecni racuni za gas bili 21, 22.000 mesecno, a po ovom novom ce to biti 35.000 mesecno ili 450 eura... Za te pare se u Zrenjaninu iznajme 4 stana od po 50 kvadrata... Svi mi idu na nerve! :banghead: |
Quote:
Aaaa pa napravili su oni foru... racune ces i dalje da placas 21,22000 a ostatak ces da placas na prolece i leto... dali nam uslovno (odlozeno) na 6 meseci... :mad: :banghead: Pozz |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:16 PM. |