![]() |
Re: Benassi brothers studio u Future Music
Quote:
|
ili da pusenje bude zabranjeno samo u klubovima kojhi pustaju takvu muziku ,a ako si kuci ugasis cigaru dok je slusas
|
Quote:
PS. Tacka se smatra neznatnom gramatickom greskom, u odnosu na prvi propust! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
od sutra jedem samo zivo meso od mangulice ,pijem destilovanu vodu i slusam beni benasija
|
Quote:
|
Quote:
Eva, znas koliko je moguce zaraditi od dobre i iskrene muzike u svetu? (vrednovanje i tapsanje po ramenu ne dovodim u pitanje...) Toliko koliko moj dobar prijatelj koji nenormalno dobro radi pixelaciju, pravi umetnik, vrlo talentovan, koji zahvaljujuci svojim radovima putuje po celom svetu jer ga zovu na filmske festivale, dobija nagrade, svi ga tapsu po ramenu....drzi workshope po skolama i festivalima... Zvuci extra a? A pazi relativno je jos i mlad (u vrh glave 35god)! ....a njemu jos uvek mama i tata moraju da salju pare da bi imao sta da jede....jer od stipendijia i festivala se jedva sklopi kraj sa krajem! Tuzno zar ne? E toliko o pravim vrednostima danasnjice.... :( p.s. da ne bi bilo zabune i povrsnog analiziranja postova, dopunicu samo da ne tvrdim da ne moze da se iskrenom muzikom i zaradi, samo sam zeleo da navedem jedan primer koji mozemo da sretnemo ne samo u muzici i filmu, vec svuda oko nas..... Cak i iskrena muzika mora dobro da se upakuje i proda da bi od nje bilo zarade! A u danasnje vreme, TO je umetnost i merilo umeca! Necu zalaziti u pitanje sta je iskrena muzika...to neka svako odredi po svojim kriterijumima... |
Cak i iskrena muzika mora dobro da se upakuje i proda da bi od nje bilo zarade! A u danasnje vreme, TO je umetnost i merilo umeca!
-slazem se 100%, to sam i pokusavala da kazem...kad se iskrena muzika 'upakuje' sa nekim 'pitkim' zvukom (znaci da sadrzi nesto dovoljno klasicno u sebi da se vecini slusalaca dopadne,jer su oni 80% naviknuti na pop,i njima ne mogu nikad da se dopadaju iste stvari kao i stvaraocu jer njihovo uvo nije naslusano,niti zainteresovano u vecini slucajeva) ... znam..i sama nazalost poznajem par takvih slucajeva,i ljudi su stvarno talentovani...i pre je bilo takvih slucajeva,mislis da su SVI kvalitetni muzicari ODUVEK uspevali??neko uspe,neko ne...kako se ko snadje...prica o necijem neuspehu ne mora da obavezno znaci da je uspeh nemoguc....ma,na kraju krajeva,tu postoji daleko vise faktora i od same muzike,da se ne lazemo.... ..neko je prokomentarisao pre par postova dobra muzika je 'samo ono sto ja volim da slusam' cini mi se da je to bila sarkasticna opaska na moj prethodni post..? ..jer poslednje sto sam htela je da namecem svoj ukus kad sam pomenula Erykah,India itd.. vec sam ih samo navela kao primer muzike koja nije komercijalno obojena i uspesno se prodaje,jer su mi ti primeri prvi pali na pamet jednostavno...zasto uvek mora biti 'spustanja' izmedju redova...moje namere nisu lose.. samo sam zelela da iznesem neko svoje optimisticnije vidjenje,jer verujem da nije bas sve TOLIKO crno koliko je vecini muzicara lakse da veruju... nekima cak i da pravdaju svoje neuspehe... a ako je opet nekome sve ovo samo prazna prica,jbg... ja samo verujem da perspektiva iz koje posmatramo danasnju muziku utice na nasu motivaciju i energiju... najlakse je reci da je sve sjebano...i prilagoditi se... Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:17 AM. |