Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Benassi brothers studio u Future Music (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24210)

cAAc 10-09-2008 04:11 AM

Re: Benassi brothers studio u Future Music

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 216261)
Pa problem Adrije i jeste sto pusta tu paktovsku!

moze i ukidanje domace popularne pop muzike

cAAc 10-09-2008 04:12 AM

ili da pusenje bude zabranjeno samo u klubovima kojhi pustaju takvu muziku ,a ako si kuci ugasis cigaru dok je slusas

LACKY 10-09-2008 04:13 AM

Quote:

Originally Posted by cAAc (Post 216262)
moze i ukidanje domace popularne pop muzike

Napravio si jednu,tj. 2 gramaticke greske! Izbaci "popularene" iz recenice, i stavi tacku na kraju.
PS. Tacka se smatra neznatnom gramatickom greskom, u odnosu na prvi propust!

cAAc 10-09-2008 04:14 AM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 216264)
Napravio si jednu gramaticku gresku! Izbaci "popularene" iz recenice, i stavi tacku na kraju.
PS. Tacka se smatra neznatnom gramatickom greskom!

:rotfl: ovo uzimam u obzir

LACKY 10-09-2008 04:19 AM

Quote:

Originally Posted by cAAc (Post 216263)
ili da pusenje bude zabranjeno samo u klubovima kojhi pustaju takvu muziku ,a ako si kuci ugasis cigaru dok je slusas

Mi smo imali "Zabranjeno Pusenje" jos pre 28 godin, tada su Amerikanci lepili na Formuli 1 Marlboro, a sada kao brinu o nasem zdravlju!

cAAc 10-09-2008 04:24 AM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 216266)
Mi smo imali Zabranjeno Pusenje jos pre 28 godin, tada su Amerikanci lepili na Formuli 1 Marlboro, a sada kao brinu o nasem zdravlju!

mrzim te dvostruke standarde ,sto ne zalepe smrtovnicu na Dzek Denijels de ce da pise da je opasan po zdravlje ,da mozes da dobijes cirozu ,tesku depresiju ili neko ludilo ,crvenu nosinu ,ciglu u glavu ili ne daj boze da zavrsis pod kamionom

cAAc 10-09-2008 04:27 AM

od sutra jedem samo zivo meso od mangulice ,pijem destilovanu vodu i slusam beni benasija

LACKY 10-09-2008 04:35 AM

Quote:

Originally Posted by cAAc (Post 216268)
od sutra jedem samo zivo meso od mangulice ,pijem destilovanu vodu i slusam beni benasija

Sto se tice Mangulice, tu te u potpunosti podrzavam! Pa i ova druga stvar, ako je u pitanju pegla,akumulator, hladnjak ili zivot (nedao bog). Cekaj, sta bese ovo trece, e da, ako se bavis poljoprivredom naravno da se koriste vestacka djubriva. Mada kazu da je trenutno na zapadu "In" hrana organski proizvedena!

Color 10-09-2008 07:10 AM

Quote:

Originally Posted by Eeva_r&b (Post 216241)

hahah..Ne slazem se sa tobom! :)
Uopste nije tacno da je nemoguce zaraditi od dobre i iskrene muzike u svetu,i da ona nije vrednovana!
Prestani da mracis ljude i ubijas i sebi i njima optimizam:):):)

Eva, znas koliko je moguce zaraditi od dobre i iskrene muzike u svetu?

(vrednovanje i tapsanje po ramenu ne dovodim u pitanje...)

Toliko koliko moj dobar prijatelj koji nenormalno dobro radi pixelaciju, pravi umetnik, vrlo talentovan, koji zahvaljujuci svojim radovima putuje po celom svetu jer ga zovu na filmske festivale, dobija nagrade, svi ga tapsu po ramenu....drzi workshope po skolama i festivalima...

Zvuci extra a? A pazi relativno je jos i mlad (u vrh glave 35god)!

....a njemu jos uvek mama i tata moraju da salju pare da bi imao sta da jede....jer od stipendijia i festivala se jedva sklopi kraj sa krajem!

Tuzno zar ne?

E toliko o pravim vrednostima danasnjice.... :(

p.s. da ne bi bilo zabune i povrsnog analiziranja postova, dopunicu samo da ne tvrdim da ne moze da se iskrenom muzikom i zaradi, samo sam zeleo da navedem jedan primer koji mozemo da sretnemo ne samo u muzici i filmu, vec svuda oko nas.....

Cak i iskrena muzika mora dobro da se upakuje i proda da bi od nje bilo zarade! A u danasnje vreme, TO je umetnost i merilo umeca!

Necu zalaziti u pitanje sta je iskrena muzika...to neka svako odredi po svojim kriterijumima...

Eeva_r&b 10-09-2008 11:55 AM

Cak i iskrena muzika mora dobro da se upakuje i proda da bi od nje bilo zarade! A u danasnje vreme, TO je umetnost i merilo umeca!

-slazem se 100%, to sam i pokusavala da kazem...kad se iskrena muzika 'upakuje' sa nekim 'pitkim' zvukom (znaci da sadrzi nesto dovoljno klasicno u sebi da se vecini slusalaca dopadne,jer su oni 80% naviknuti na pop,i njima ne mogu nikad da se dopadaju iste stvari kao i stvaraocu jer njihovo uvo nije naslusano,niti zainteresovano u vecini slucajeva) ...

znam..i sama nazalost poznajem par takvih slucajeva,i ljudi su stvarno talentovani...i pre je bilo takvih slucajeva,mislis da su SVI kvalitetni muzicari ODUVEK uspevali??neko uspe,neko ne...kako se ko snadje...prica o necijem neuspehu ne mora da obavezno znaci da je uspeh nemoguc....ma,na kraju krajeva,tu postoji daleko vise faktora i od same muzike,da se ne lazemo....

..neko je prokomentarisao pre par postova dobra muzika je 'samo ono sto ja volim da slusam' cini mi se da je to bila sarkasticna opaska na moj prethodni post..? ..jer poslednje sto sam htela je da namecem svoj ukus kad sam pomenula Erykah,India itd.. vec sam ih samo navela kao primer muzike koja nije komercijalno obojena i uspesno se prodaje,jer su mi ti primeri prvi pali na pamet jednostavno...zasto uvek mora biti 'spustanja' izmedju redova...moje namere nisu lose..

samo sam zelela da iznesem neko svoje optimisticnije vidjenje,jer verujem da nije bas sve TOLIKO crno koliko je vecini muzicara lakse da veruju...
nekima cak i da pravdaju svoje neuspehe...
a ako je opet nekome sve ovo samo prazna prica,jbg...
ja samo verujem da perspektiva iz koje posmatramo danasnju muziku utice na nasu motivaciju i energiju...
najlakse je reci da je sve sjebano...i prilagoditi se...

Quote:

Originally Posted by Color (Post 216271)
Eva, znas koliko je moguce zaraditi od dobre i iskrene muzike u svetu?

(vrednovanje i tapsanje po ramenu ne dovodim u pitanje...)

Toliko koliko moj dobar prijatelj koji nenormalno dobro radi pixelaciju, pravi umetnik, vrlo talentovan, koji zahvaljujuci svojim radovima putuje po celom svetu jer ga zovu na filmske festivale, dobija nagrade, svi ga tapsu po ramenu....drzi workshope po skolama i festivalima...

Zvuci extra a? A pazi relativno je jos i mlad (u vrh glave 35god)!

....a njemu jos uvek mama i tata moraju da salju pare da bi imao sta da jede....jer od stipendijia i festivala se jedva sklopi kraj sa krajem!

Tuzno zar ne?

E toliko o pravim vrednostima danasnjice.... :(

p.s. da ne bi bilo zabune i povrsnog analiziranja postova, dopunicu samo da ne tvrdim da ne moze da se iskrenom muzikom i zaradi, samo sam zeleo da navedem jedan primer koji mozemo da sretnemo ne samo u muzici i filmu, vec svuda oko nas.....

Necu zalaziti u pitanje sta je iskrena muzika...to neka svako odredi po svojim kriterijumima...

All times are GMT +1. The time now is 04:17 AM.