Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Monitoring (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=136)
-   -   Bm 5? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=23813)

korenjak 03-08-2008 07:49 PM

Re: Bm 5?

Quote:

Originally Posted by "7" (Post 212041)
Aco, brate, prijatelju... uzmi ti lepo i jedne i druge a kad odes kod Rm-a ako ti se svidi uzmi i to i nema problema... bezveze se razmisljas kad je resenje tako jednostavno 8-) :rolleyes: :wink: :grin: :D :da: :da: :D

Da ti uznem sve cetiri cerko nece da se bace!!!

:P

korenjak 03-08-2008 10:53 PM

nisam napomenuo da sam kod retromena slusao u sobi sa golim zidovima!!

pozz

RetroMan 03-08-2008 11:24 PM

Quote:

Originally Posted by korenjak (Post 212076)
... slusao u sobi sa golim zidovima!!

Pa nisu savim goli, ima i podosta metala uz zidove (rekovi), dakle idealni uslovi da svaki monitor zvuci, pardon zveci, kao kanta :scared: , al' valjda ce se i to uskoro promeniti. :please:

RM

HeatMan 03-08-2008 11:35 PM

e bre retromane..

nadam se da nisi davio cerku simpsonovima? :)

btw, jesu ostale 108mice? ima l' neshto novo?

korenjak 03-08-2008 11:36 PM

ma ja sam to rekao , sa namerom da naznacim da bi kutije verovatno jos lepse svirale u obradjenom prostoru....

/?/

RetroMan 03-08-2008 11:53 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 212082)
nadam se da nisi davio cerku simpsonovima? :)

To ne mogu da izbegnem (jace je od mene), al' sad se ona preselila u drugu (dalju) sobu, pa manje smeta. :wink:

Quote:

btw, jesu ostale 108mice?

Imao sam neke silne jurnjave, tako da sam tek sad u petak povezao i hjih i A6, tek treba da se usviraju.

Quote:

ima l' neshto novo?

Pa eto najzad cu i ja sutra (uf, vec je danas), na more, a ostale novosti kad se vratim.

RM

HeatMan 04-08-2008 12:31 AM

boli vas sve uvo.. ja sam jedini ostao ovde u nadi da cu neshto zaraditi (takvi su bili dogovori), medjutim nishta od toga..

pozdravite cerku i budite i vi sami pozdravljeni.. srecan put. :)

hsto se same teme tiche, ja sam svoje rekao.. :) iskreno, korenjak, mislim da pravish greshku al shta da ti kazem.. ja bih a7mice koristio samo kao referentne monitore (zbog chega cu ih verovatno i uzeti) i nizashta drugo..

predpostavljam da nemash para za questede il josh gore pmc, al jbg.. prodacesh ih u sv sl, koje god uzeo.. kad tad.. :)

poz

Miha Blaze 04-08-2008 05:08 AM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 212091)
boli vas sve uvo.. ja sam jedini ostao ovde u nadi da cu neshto zaraditi (takvi su bili dogovori), medjutim nishta od toga..

pozdravite cerku i budite i vi sami pozdravljeni.. srecan put. :)

hsto se same teme tiche, ja sam svoje rekao.. :) iskreno, korenjak, mislim da pravish greshku al shta da ti kazem.. ja bih a7mice koristio samo kao referentne monitore (zbog chega cu ih verovatno i uzeti) i nizashta drugo..

predpostavljam da nemash para za questede il josh gore pmc, al jbg.. prodacesh ih u sv sl, koje god uzeo.. kad tad.. :)

poz

citam ove postove i postajes mi malo dosadan) sa "odgovaranjem" coveka od kupovine A7-ice... :D :D :D
a da stvar bude gora, svi argumenti su ti pogresni... tj pojam o tome kako A7 zvuci u odnosu na mekije (zapitam se dal si ih ikada i slusao, a kazes da jesi)... svako ima svoj ukus i svoje misljenje, pusti coveka da uzme ono sto zeli, ono sto mu se vise svidja...
covek ima zdrav rezon i ja ga 100% podrzavam u istom!

pozdrav!

korenjak 04-08-2008 10:03 AM

Ljudi Hvala vam Svima na komentarima i savetima......svi su dobrodosli!!

Pravo da vam kazem meni sve te kutije koje sam cuo sviraju lepo, no moram se odluciti za neke....a to u velikoj meri zavisi od cene..
Jedva sam skupio(citaj pozajmio) i tih 630e....

Od necega se mora poceti, sa prostorom za napredovanje naravno....

Bilo da kupim Dynaudio,Adam,Mackie,Quested, ili nesto iz te klase....ne verujem da bi miksevi bili losi.......a ako bi i bili tome bi krivac verovatno bio ja!

Dakle sve sto znam je da radim nivoe i equilajzer, za to imam ushi.....mogu i panoramu, inace sa reverbima i kompresorima nemam dve blage , to tek treba da nauchim....
Reverbe sam radio isto na sluh, roknem reverb A recimo odredim koliko ce mi biti odnos dry....wet ....i ja srecan.
Kad sam prvi put otvorio altiverb ili sonox i video gomilu dugmica i fejdera ko da sam seo u avion....
Dakle bitno mi je da cujem da nesto bas ne zaserem, jer sa mojim iskustvom to je vrlo moguce, pogotovo sa prostorima...
Ustvari vrlo dobro znam sta hocu da dobijem, ali ne uvek i kako to da dobijem:ups:...
Umem da cujem i kad je loshe, a monitori ce mi to reci, sto je meni za sad dovoljno...
Za ostalo ce posao zavrsiti logika, vijuganje, dovijanje, i savetovanje, gnjavaza ovde po forumu as usal.

pozz

spidermusic 04-08-2008 05:21 PM

Mogu da ti ponudim jos i da cujes uporedo Quested S8 i Adam P11A. Mozda ti i to bude od koristi u proceni. Ako si zainteresovan, javi se PM ili od Zorana (poznatijeg kao 7 na forurmu) uzmi moj telefon. Pozz i srecno!

All times are GMT +1. The time now is 06:20 PM.