Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   Operacija Trijumf (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=23643)

master29 19-08-2008 08:28 PM

Re: Operaciju Trijumf

Quote:

Originally Posted by Wookee (Post 213409)
Ovo je razlog zasto smo se osetili isprozivanim. Veruj mi, da hocu da se svadjam sa tobom, do sada bih te sazvakao komentarima. Kao sto vidis, daleko sam od glupog i naivnog. Stao sam u odbranu ljudi koji ne zasluzuju da se tako o njima prica. Opet stvaras tenziju. Zasto tih 50 nisi doveo Milici, da joj otpevaju pratece za dzabe?

Zato sto se saradnici placaju,pevali su na mnogo mojih projekata i bili ispostovani.....ja sam svoje uradio iz cistog zadovoljstva.....moze mi se....da si pametan odavno bi prestao da diskutujes jer ku.cu ne vredite,svaka cast izuzetcima u koje ti ne spadas......i dalje mislim da ste dupeglavci i glupo mi vise da bljujem,,jednostavno ste izabrani i to je to...stvarno vam zelim svu srecu jer samo sreca moze da vam pomogne,kad bilo ko od vas pobedi treba stati pred nekog evropskog pobednika koji ce da vas sazvace sa sve gacama.pozz

LACKY 19-08-2008 08:28 PM

Stari Grci rekose "Hleba I Igara"! Nije sve ni u hlebu, nekada je vise do igara! Pa srcno ti bilo.

Wookee 19-08-2008 08:29 PM

Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 213418)
Da nisi za "Warp" mozda:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Nemoj se ljutis, nisam mogao da odolim. Vec vidim kompilaciju-Autechre, Edward d. James, Wookee

Hahaha... Ovo mi se svidja. Veruj mi, vece su mi sanse za tu, nego za kompilaciju: Saulic, Miric, Rokvic, Wookee...

Wookee 19-08-2008 08:30 PM

Quote:

Originally Posted by master29 (Post 213421)
Zato sto se saradnici placaju,pevali su na mnogo mojih projekata i bili ispostovani.....ja sam svoje uradio iz cistog zadovoljstva.....moze mi se....da si pametan odavno bi prestao da diskutujes jer ku.cu ne vredite,svaka cast izuzetcima u koje ti ne spadas......i dalje mislim da ste dupeglavci i glupo mi vise da bljujem,,jednostavno ste izabrani i to je to...stvarno vam zelim svu srecu jer samo sreca moze da vam pomogne,kad bilo ko od vas pobedi treba stati pred nekog evropskog pobednika koji ce da vas sazvace sa sve gacama.pozz

Bring it on... :)

master29 19-08-2008 08:38 PM

Quote:

Originally Posted by Wookee (Post 213423)
Hahaha... Ovo mi se svidja. Veruj mi, vece su mi sanse za tu, nego za kompilaciju: Saulic, Miric, Rokvic, Wookee...

Bio bi ti i tarmi ricmi veruj mi na rec,takve kao sto si ti sam odavno sazvakao,i gnjurac bi bio da bi te ljudi znali.pozz

Wookee 19-08-2008 08:56 PM

Quote:

Originally Posted by master29 (Post 213426)
Bio bi ti i tarmi ricmi veruj mi na rec,takve kao sto si ti sam odavno sazvakao,i gnjurac bi bio da bi te ljudi znali.pozz

:) Pa ti si se to razbesneo? Joooooooooj... Nemoj. Videcemo se ti i ja za par godina, upao ja u trijumf ili ne... Pa cemo videti ko ce sta da radi i za koga. ;)

master29 19-08-2008 08:59 PM

Quote:

Originally Posted by Wookee (Post 213429)
:) Pa ti si se to razbesneo? Joooooooooj... Nemoj. Videcemo se ti i ja za par godina, upao ja u trijumf ili ne... Pa cemo videti ko ce sta da radi i za koga. ;)

e sad si me nasmejaoooo,:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:vrlo si vickast.

Wookee 19-08-2008 09:02 PM

Quote:

Originally Posted by master29 (Post 213431)
e sad si me nasmejaoooo,:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:vrlo si vickast.

Dobro je... Bar jedna pozitivna stvar u svemu ovome. Uzivaj. I uradi dobro tu pesmu Milici. Zasluzila je. Over and Out.

master29 19-08-2008 09:05 PM

Quote:

Originally Posted by Wookee (Post 213432)
Dobro je... Bar jedna pozitivna stvar u svemu ovome. Uzivaj. I uradi dobro tu pesmu Milici. Zasluzila je. Over and Out.

Ne znam engleski,napisao sam ti da sam ne sk ol ov an,molim prevod...pozz

Wookee 19-08-2008 09:10 PM

:)

All times are GMT +1. The time now is 09:55 PM.