![]() |
Re: Majice!!
Quote:
|
Quote:
a i ovako je mnogo jeftinije koliko sam upucen. Sve te varijante sa stampanjem bilo cega u jednom primerku su poprilicno nepovoljne. |
Quote:
To nije najbolje resenje, svako bi dobio razlicitu majicu po mnogo cemu. A recimo da svako na rukavu majice stavi svoje ime ili nadimak to mozdaaaaa ??? nije losa ideja. :confused: Jeste malo smaranje (nema u svim mestima "tiskara")... :banghead: |
Nisam u toku, ali evo i za mene mo?e:
1 x black XXL 1 x white XXL |
Quote:
|
Pa ima u svakom kompjuterskom dućanu onaj papir (HP) na kojega se isprinta željena grafika i s peglom prenese na t-shirt. Poseban je papir za bijele i crne majce.
I dobro to izgleda jedino što je malo plastično pod prstima i dosta kruto. Ali ako grafika nije velika to nije neki problem. |
Quote:
Nista ne fali majicama ovakvim kakve jesu. Kvalitet i stampa su bili odlicni. Jednostavno, postavite logo na forum pa ko zeli nek stampa za sebe kako mu je volja ako mu ne odgovara ovako kako se sada radi. Tako je najbolje, zar ne? |
Quote:
|
Da ne bacam sad reklamu za firmu bez razloga al mislim da znam o kojoj se firmi radi, ali oni isto rade na foru preslikacha.Niko ti nece sito shtampu raditi za jednu majcu, bar kolko je meni poznato... a ako greshim - super - samo mi recite gde :)
Shto se tiche samih preslikacha utisci su mi podeljeni.Znam neke kojima se raspadalo posle mesec dana, a opet znam neke kojima su se ti preslikachi drzali dosta dobro... u chemu je fora ne znam :( |
Quote:
ima i flok stampa al to je u jednoj boji . Na kateru se isece flok (to je nesto poput textila,a ima ih glatkih, cupavih....) i onda se to specijanom peglama prenosi na majicu. To se dosta cesto koristi za kackete i nije bitna kolicina. I izdrzi duze nego majica :) |
All times are GMT +1. The time now is 04:35 AM. |