![]() |
Re: Subjektivnost vs Objektivnost
A bome i losa publika.
|
Publika nikada nije losa, losa je samo muzika (na koju se navikne kada nema bolje)!
|
E tebra, slabo si ti onda tezgario!:grin: Novac je cudo...ja sam bio na mestima gde sam odmah pitao da li oruzije dobijamo od njih ili smo svoje trebali poneti od kuce!:rolleyes:
|
Quote:
|
Ne slusaju tebe, slusaju muziku... :D
|
Quote:
|
Rumski receno imaju limiter, ako neka pesma prekoraci kvalitet od onog njihovog ocekivanog, smatrace je isto kvalitetnom kao i onu Sojinu i Slinanovu, a ako je previse kvalitetna za njih, onda ce je smatrati gorom od Sojine. Mada ipak, ima onih vrhunskih stvari koje mogu da slusaju i oni drugi, verovatno takve stvari imaju neku svoju magiju, sta znam...
|
dobro jbg, i u velikim gradovima ima malogradjana.. ne znam o chemu prichate..?
da se "dobra muzika" konstantno vrti na domacim tv i radio stanicama, 'mesto turbo narodnjaka, sigurno bi "dobra muzika" bila vishe slushana.. ali i tada bi bilo splavara i dizelasha.. btw, uvek sam bio mishljenja da mora biti loshe komercijalne muzike, da bi bilo dobre "underground" muzike tj neke valjane alternative.. pozdrav |
Sve je to zanimljivo, dok se ne desi da u medijima bas i nema izbora izmedju dobrog i loseg... :)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:11 PM. |