Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Goran ?impraga (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Subjektivnost vs Objektivnost (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=23116)

Mogli 17-09-2008 10:32 PM

Re: Subjektivnost vs Objektivnost

A bome i losa publika.

LACKY 18-09-2008 10:22 PM

Publika nikada nije losa, losa je samo muzika (na koju se navikne kada nema bolje)!

Mogli 19-09-2008 08:29 PM

E tebra, slabo si ti onda tezgario!:grin: Novac je cudo...ja sam bio na mestima gde sam odmah pitao da li oruzije dobijamo od njih ili smo svoje trebali poneti od kuce!:rolleyes:

silicon science 20-09-2008 02:23 AM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 217387)
Publika nikada nije losa, losa je samo muzika (na koju se navikne kada nema bolje)!

To ja stalno ponavljam al me ljudi ne slusaju :wink: :banghead: :banghead:

dexyco 20-09-2008 01:56 PM

Ne slusaju tebe, slusaju muziku... :D

Mogli 23-09-2008 03:36 PM

Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 217461)
To ja stalno ponavljam al me ljudi ne slusaju :wink: :banghead: :banghead:

Ne znam cime se vi bavite, ali ja ceo zivot sviram i tezgarim po raznim mestima. Zato i tvrdim ono sto znam - postoji dobra i losa muzika, kao i dobra i losa publika. Losa muzika postoji upravo zbog te lose publike i upravo to nije jasno ovima drugima. Losu publiku uopste ne tangira dobra muzika, jer je i ne razume i cak ni ne vidi razliku izmedju te koju konzumiraju i te dobre, u bilo kom segmentu. Za slusanje dobre muzike, u vecini slucajeva je potrebno obrazovanje i svakako je znacajan uticaj sredine.

dexyco 23-09-2008 05:07 PM

Rumski receno imaju limiter, ako neka pesma prekoraci kvalitet od onog njihovog ocekivanog, smatrace je isto kvalitetnom kao i onu Sojinu i Slinanovu, a ako je previse kvalitetna za njih, onda ce je smatrati gorom od Sojine. Mada ipak, ima onih vrhunskih stvari koje mogu da slusaju i oni drugi, verovatno takve stvari imaju neku svoju magiju, sta znam...

HeatMan 25-09-2008 04:43 PM

dobro jbg, i u velikim gradovima ima malogradjana.. ne znam o chemu prichate..?

da se "dobra muzika" konstantno vrti na domacim tv i radio stanicama, 'mesto turbo narodnjaka, sigurno bi "dobra muzika" bila vishe slushana..

ali i tada bi bilo splavara i dizelasha..

btw, uvek sam bio mishljenja da mora biti loshe komercijalne muzike, da bi bilo dobre "underground" muzike tj neke valjane alternative..

pozdrav

dexyco 25-09-2008 06:47 PM

Sve je to zanimljivo, dok se ne desi da u medijima bas i nema izbora izmedju dobrog i loseg... :)

awacs 25-09-2008 07:06 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 218029)
dobro jbg, i u velikim gradovima ima malogradjana.. ne znam o chemu prichate..?

Pa u velikim gradovima ih ima najvi?e :banghead:

All times are GMT +1. The time now is 12:11 PM.