![]() |
Re: Probna snimka bubnjeva u (polu) kucnoj radinosti - savjeti potrebni (56K Warning)
Bubnjar je mladji od ostatka 7-8 godina. :wink:
|
Re: Probna snimka bubnjeva u (polu) kucnoj radinosti - savjeti potrebni (56K Warning)
auch! moje saucesce :cool:
|
Ma pusti, niste vi vidjeli bubnjara koji je svirao dobos dva tjedna bez doljnje opne.
|
Quote:
|
|
Nije valjda gotovo? Taman sam poceo da se zabavljam. Ocekivao sam svakog trenutka da vidim vest o zameni veliko Braneta nekim BFD ili DFH pluginom.
|
Quote:
|
Shalu na stranu, najsmesnije mi je bilo kad si kao krunski argument naveo reklamni pamflet SAE. U redu, sve to stoji, ali kad bi se posao sastojao od pravila svi bi mogli da rade hi-end produkciju. Skole kao sto si video u jednom drugom topiku nisu bas preterano cenjene u poslu. Nista bez dobrog uveta i puno iskustva.
Kad si pomenuo "idealne uslove", veruj mi na rec. Sve dok se bakces po garazama ti si srecan tonac. Onog casa kad udjes u "idealu" shvatis da nista neradi kako bi ti hteo (kako si navikao) Svaka greskica se cuje bar na kvadrat, a resenja ako trazis u sablonima nisi ni blizu kraja. U takvim uslovima jedino sto mozes uraditi je ocuvati zdrav signal, zazmuriti i uzdati se u "osecaj za feeling" Nisam primetio da je neko pomenuo kontrafazirani mic sa strane noge & bata (koji se inace u zadnjih desetak godina dosta koristi u tvrdjim vrstama svirke) Tako bi mogao bez frke da stavis i zadnju kozu i da uhvatis impakt bata na kozu U stvari, najbolja ti je tehnika, pogotovo ako imas vremena, zaboravi sve sto je pisano i uzdaj se u instikt prezivljavanja. Neki su pomenuli sabotiranje bubnjara... Nimalo dobar potez. Pogotovo ako ni do sada nije bio zagrejan za tu svirku. Da je kod mene, pokusao bih da ga dignem maksimum, a u sluske bi mu bacio svoj drum mix zivota, sa svime sto to znaci. Onda kad bibnjar u toku snimanja bude zadovoljan svojim zvukom moze biti samo bolje za sve.8-) |
Razmisljao sam o mikrofonu koji gleda u batice, al iskreno nisam ima mjesta gdje ga postaviti nit sam znao kako to izmajmunirat.:D
|
Evo da javim daje ova tortura od snimanja bubnja zavrsena. Pred kraj je bilo kompromisa koji su me gotov natjerali da sav trud bacim u recycle bin i ukucam bubnjeve u EZu, ali eto sad je kak je. Sto se mene tice odsad trazimo novog bubnjara koji SLUSA death metal!:grin:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:10 AM. |