![]() |
Re: Analogni mixer
da orion je moderniji i flexibilniji pult ali nikad nisam rekao da je bolji
naime sjecas se po rangu pultova sto sam rekao za 2400.... da orion je visa klasa...ali ne znaci da je bolji...tj...2400 je bio 100000 dem kad je bio novi znaci nije bas bio niza klasa :) a sto se tice odrzavanjna nije problem samo to ces skupo placat ...:D :D :D :wink: |
Quote:
Kakvo je to poredjenje!? Poredis muziku 80tih i ovo sada!? Ako nije skup, izvali 8000 za njega, cemu onda ovolika dzeva!? Ne razumem te. Kupujes mikser vec godinu dana... |
Ajd polako, Srce je lepo zatrazio da se ljudi izjasne o tom mikseru, valjda je legitimno da raspravljamo o tome, pa zato i sluzi forum, da se sazna nesto. Ja postujem tudje stavove narocito ako su relevantni. Ne radi se ovde o kupovini nego da se sazna nesto korisno. Ja najvise volim MCI ali me Roginator stalno ubedjuje u suprotno!
|
Koja je najpoznatija buvlja pijaca, sem Borine Buvlje Pijace?
|
Quote:
|
Quote:
hehehehe ja te nagovaram na MCI a ne odgovoaram, ali nemres bez para po dobar mixer :wink: koliko se ja sjecam ti si pikirao na jedno 10 MCI ja u zadnjih godinu dana ali nejde to samo tako ...ja najbolje znam..jebem se s time vec godinama, a slicno je i perun prosao ( ako se ne varam) ..nije samo tako bez puno para kupit vrh pult, dovesti ga iz daljine, osposobiti, pa raditi..jebeno je to najljepse je onima koji dojdu i sjednu za tudji stol i mixaju...jebiga ( neznaju sto je slatka muka) :D :D :D :D |
Quote:
A voleo bih i da se Rajko, kao strucna osoba, oglasi sta je potrbno da jedan stari mixer bude doveden u stanje da zaista bude ono sto pishe na njemu i da radi onako kako ga je konstruktor zamislio. Koliko para, truda, vremena ? Zasto su stari mixeri jeftini na e-bay (zavisno od srece i drugih stvari) ? Cesto mogu da se procitaju izjave vlasnika mixera po netu tipa "Moj taj i taj mixer nije bas originalan i promenjeno mu je XXX delova, pa je umesto njih stavljeno nesto drugo, ali, promena je na bolje i radi bolje od originala". O.K.... neka i radi bolje, ali, sme li tome da se veruje? Ja ne smem. Ostali kako hoce. Sad, sve zavisi... po meni je elektronika za elektronicare, a mixer u rukama producenta samo alat. Valjda covek treba da se bavi pesmom, a ne diodama, tranzistorima, trafoima... Ja kad kupim nesto, kupim da bi to sluzilo meni, a ne ja njemu... ne zaljubljujem se u svoje alate i sluze mi iskljucivo kao orudje. Moj stav... ne zelim da se iko nadje uvredjenim, ali... citajuci ovakve stvari, da ne znam o cemu se radi, pomislio bih "Super, daj da i ja nadjem nesto za nekoliko hiljada na e-bay." Dobro je d je Rogia skrenuo paznju da to i nije bas tako.. i da je STANJE MIXERA BITNO!!! Ne volim Chevrolet-e sa motorom od Mercedes 200d, BMW sa karburatorom od Stojadina, pa ni budzenu audio opremu. Jednostavno, nisam spreman da se kockam, pogotovu ako mi ta kocka oduzima vreme potrebno za rad i ucenje i ako moze da me omete u njemu. Stari mixer bih kupio samo ako je u savrsenom stanju i ako se ne bih ja motao sa lemilicom oko njega i molio Boga da to proradi. Jednostavno, mislim da elektronikom treba da se bave elektronicari. Nije isto kad Mercedesa iz 33-ce vozi dobar auto mehanicar i kada ga vozi lekar, kome taj auto samo moze da pokida zivce i dovede ga do nervnog sloma. |
^a lanchija sa testarosinim motorom? btw, ovo za lekara.. pa ima kolege da ga leche.. neku psihijatriju u sklopu kompleksa bolnica..
btw, ontopic: stvarno ne znam zashto se ljudi zalecu u kupovinu mixera (ne mislim samo na lika koji je digao temu) kad buljuk tih stvari mosh dobit i na kompu.. uz dosta sluha, dobar monitoring, i iskustva naravno.. mislim samo pogledajte cenjene producente iz velikih studija na shta prelaze.. |
Quote:
Stvar ukusa, navike, volje ... :) pozzzz |
Mixeri su proslost ...... samo je pitanje kad ce to ko da shvati ..... daj boze zdravlja , pa cemo se cuti o ovoj temi za 7 - 8 godina ......
Opet .... na isti nacin su prosli oldsmobili .... pa jos ima likova koji najvise uzivaju njih da voze ..... Svako svome ;) Pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 12:48 PM. |