![]() |
Re: Spectrasonics - Omnisphere
Quote:
|
Da se vratimo malo na temu...
Da li je neko od vas isprobao malo detaljnije Omnisphere, kako se ponasa u mix-u, da li ima nekih vecih teskoca u radu racunara, da li je sve stabilno itd... Ima li malo detaljnijih utisaka? |
sve ok, stabilan samo tako. samo sam skapirao da bas i ne treba onome ko vec ima atmosphere, sta znam.
|
... i mnooogo je nesto kilav, tj, sporo trazi presete, ima jako koristan search u odnosu na atmosferu, super je upotrebljiv, ali ako srcujete na primer 'strings', shvaticete o cemu govorim. U radu se lepo ponasa, kad ucita preset, sve lepo radi i brzo ucitava presete, nego je kilav dok ih izlista jer ih ima bezbroj hiljada miliona.
|
Kakvi su vam efekti? I moze li mi neko uporediti te efekte sa nekim boljim vst efektima. Meni se cini (na stylus-u RMX) da su efekti veoma dobri, ali imam los prostor i monitore (i neiskustvo) pa ne mogu bas biti siguran.
Pretpostavljam da su to uradili jos bolje sa Omnisphere? |
jako lepo zvuci ovaj synth!
ne mogu komentarisati efekte, tj. uporedjivati sa rmx-om, jer jedino njega nemam od spectrasonicx vst-a, ne treba mi :) |
ja moram jos jednom da kazem : neverovatno je dobar synth, i lak za koriscenje i super zvuci i milion kombinacija i tako... bash mi prija!
|
Quote:
|
imam preko 100gb semplova i to mislim da mi je sasvim dovoljno + jos imam sve rmx semplove i zato mi i ne treba stylus rmx :)
|
semplove koje layer-ujes i ubacujes u sempler ili u sample based drum machine? jel su ti semplovi multi layer ili obicni? jel ih imas po sound bankama (sf2,nki...)? s obzirom da mi je ritam sekcija uvijek bila u prioritetima za sada rmx u komb sa jos necim-svacim to zadovoljava. zanima me kako pravis ritam sekciju ako ti je bed ovdje moze i na pm da mi napises
|
All times are GMT +1. The time now is 01:42 AM. |