Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Dizajn i konstrukcija studija (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=93)
-   -   renoviranje studija (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=21198)

NLP 11-02-2008 05:21 PM

Re: renoviranje studija

Pa dobro, napravio si neki novi princip dizajna studia:grin:
Napi?i nam kakvi rezultati translacije če biti kad zavr?i? i počne? upotrebljavat kontrolnu sobu. Mo?e? da posta? i rezultate akustičkih merjenja/ analiza.

SandRob 11-02-2008 06:18 PM

Quote:

Originally Posted by NLP (Post 190616)
Pa dobro, napravio si neki novi princip dizajna studia:grin:
Napi?i nam kakvi rezultati translacije če biti kad zavr?i? i počne? upotrebljavat kontrolnu sobu. Mo?e? da posta? i rezultate akustičkih merjenja/ analiza.

he, he :da:
pa sto novo?
kameni difuzor sam nasao na SAE, flutter wall je napravljen sa svrhom da ga se drzi iza zvucnika. ovi trapovi ce mozda dobro radit a ako ne budu, skinut cemo ih.
mjerenja cu svakako napravit, a mozes i ti lipo doc kod mene ovo lito pa cemo se po danu kupat a uvecer mirit ;)

zvincic 11-02-2008 06:46 PM

Quote:

Originally Posted by SandRob (Post 190624)
mjerenja cu svakako napravit, a mozes i ti lipo doc kod mene ovo lito pa cemo se po danu kupat a uvecer mirit ;)

a mogu li i ja barba sandro? :D

SandRob 11-02-2008 07:07 PM

ti mo's doc i na skijanje :wink:

NLP 11-02-2008 11:36 PM

Quote:

Originally Posted by SandRob (Post 190624)
he, he :da:
pa sto novo?
kameni difuzor sam nasao na SAE, flutter wall je napravljen sa svrhom da ga se drzi iza zvucnika. ovi trapovi ce mozda dobro radit a ako ne budu, skinut cemo ih.

Primam ponudu, ali ja sam doma u Sloveniji...
znam da si upotrebio neka rješenja (sae npr.). Ali stvarno nisam siguran, da češ dobiti dobar flat frekvencijski response... a i rt60...
Još uvijek možeš upotrijebiti "moj" prijašnji predlog.
...Korčula je vrlo fina za uživanje i razmišljanje...

SandRob 12-02-2008 03:43 PM

dajte mi, molin vas, prijedloge za pod.

nisam siguran sto bi stavi. razmislja san o parketu od bambusa ali su mi ljudi koji ga imaju rekli da je jako osjetljiv i da ga se lako osteti.

sad se mislin da stavim pluto ili osb plocu koju je grada27 koristio?!!?

NLP 12-02-2008 06:41 PM

samo neka bude plavajuči pod, ?to je zaključni sloj nek bude po tvojoj osobnoj preferenciji, razlike u zvuku neče ba? biti. I pod, kad je plavajuči, je velik membranski bas absorber.:wink:

Miha Blaze 12-02-2008 07:13 PM

naravno ako si u mogucnosti stavi obavezno plivajuci pod ;)

imas na azminom sajtu neke izvedbe plivajucih podova, pa vidi sta i kako ;)

poz!

SandRob 12-02-2008 08:50 PM

pluto se moze stavit ko plivajuci pod, a jako mi se svidja kako izgleda i demfa buku koraka i sl.
za sad je pluto najizglednija opcija. :da:

OFF 12-02-2008 10:19 PM

Ja sad imam plutu u reziji, i jako sam zadovoljan istom. Osim zvucno odlicna je i toplotno i estetski

All times are GMT +1. The time now is 09:05 AM.