![]() |
Re: renoviranje studija
Pa dobro, napravio si neki novi princip dizajna studia:grin:
Napi?i nam kakvi rezultati translacije če biti kad zavr?i? i počne? upotrebljavat kontrolnu sobu. Mo?e? da posta? i rezultate akustičkih merjenja/ analiza. |
Quote:
pa sto novo? kameni difuzor sam nasao na SAE, flutter wall je napravljen sa svrhom da ga se drzi iza zvucnika. ovi trapovi ce mozda dobro radit a ako ne budu, skinut cemo ih. mjerenja cu svakako napravit, a mozes i ti lipo doc kod mene ovo lito pa cemo se po danu kupat a uvecer mirit ;) |
Quote:
a mogu li i ja barba sandro? :D |
ti mo's doc i na skijanje :wink:
|
Quote:
znam da si upotrebio neka rješenja (sae npr.). Ali stvarno nisam siguran, da češ dobiti dobar flat frekvencijski response... a i rt60... Još uvijek možeš upotrijebiti "moj" prijašnji predlog. ...Korčula je vrlo fina za uživanje i razmišljanje... |
dajte mi, molin vas, prijedloge za pod.
nisam siguran sto bi stavi. razmislja san o parketu od bambusa ali su mi ljudi koji ga imaju rekli da je jako osjetljiv i da ga se lako osteti. sad se mislin da stavim pluto ili osb plocu koju je grada27 koristio?!!? |
samo neka bude plavajuči pod, ?to je zaključni sloj nek bude po tvojoj osobnoj preferenciji, razlike u zvuku neče ba? biti. I pod, kad je plavajuči, je velik membranski bas absorber.:wink:
|
naravno ako si u mogucnosti stavi obavezno plivajuci pod ;)
imas na azminom sajtu neke izvedbe plivajucih podova, pa vidi sta i kako ;) poz! |
pluto se moze stavit ko plivajuci pod, a jako mi se svidja kako izgleda i demfa buku koraka i sl.
za sad je pluto najizglednija opcija. :da: |
Ja sad imam plutu u reziji, i jako sam zadovoljan istom. Osim zvucno odlicna je i toplotno i estetski
|
All times are GMT +1. The time now is 09:05 AM. |