Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=117)
-   -   Folk(Narodna)muzika (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=20908)

lesha 24-02-2008 01:52 PM

Re: Folk(Narodna)muzika

Quote:

Originally Posted by master29 (Post 192591)
To je komercijalo delo,to sta sam ja uradio ti verovatno s'takvom supljom pricom za zivota neces.Za razliku od tebe ja sam u svakom muzickom zanru ostavio mnogo toga.Mogao bi dosta toga da naucis pa onda iznosis prave muzicke stavove.Prvo moras da se finansijski odvojis od mame i tate.Moj ti je savet da ta tvoja vrhunska dela posaljes na moj e-mail, stvarno cu ti pomoci da se dokazes.Imam dosta dobrih kombinacija u celom svetu.Greh je da takav talenat cuci samo u tebi.Podeli to sa svima nama.

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
mogu da zamislim sta sledi :D

Oggy 24-02-2008 01:55 PM

Nadam se da ce Laki da iskulira sledeci odgovor zarad mira na forumu. A i covek se lepo ponudio da mu ucini i pomogne da se snadje u zivotu... :D

idekius 24-02-2008 03:44 PM

Nadam se da ne sledi nista... :D
Mnogo bi bolelo :rotfl::rotfl::rotfl:

Max 24-02-2008 03:47 PM

Ja mislim da Laki nema pravo glasa , dok god neko ne izda sta je on mixao .......

a ne ovako da se zamera iskusnijima ...... eto morao sam ;)

Pozdrav

Danny Lou 24-02-2008 04:04 PM

LACKY! LACKY! LACKY! :jupi::jupi:8-)

http://smilies.vidahost.com/contrib/edoom/blowingup.gif

idekius 24-02-2008 04:20 PM

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Max (Post 192615)
Ja mislim da Laki nema pravo glasa , dok god neko ne izda sta je on mixao .......

... ili barem dok tu nesto tripuje o muzici, a izdrzavaju ga mama i tata :rotfl::rotfl::rotfl:

Sine Lacky, ?ajde da ruckash... :rotfl::trchi:

LACKY 24-02-2008 07:26 PM

Quote:

Originally Posted by master29 (Post 192591)
To je komercijalo delo,to sta sam ja uradio ti verovatno s'takvom supljom pricom za zivota neces.Za razliku od tebe ja sam u svakom muzickom zanru ostavio mnogo toga.Mogao bi dosta toga da naucis pa onda iznosis prave muzicke stavove.Prvo moras da se finansijski odvojis od mame i tate.Moj ti je savet da ta tvoja vrhunska dela posaljes na moj e-mail, stvarno cu ti pomoci da se dokazes.Imam dosta dobrih kombinacija u celom svetu.Greh je da takav talenat cuci samo u tebi.Podeli to sa svima nama.

Bio bih ti strasno zahvalan na pomoci, da bar za zivota postignem delic tvoje slave.
Jedini problem je sto imam spor internet pa ce slanje fajlova bit sporo, te bih ti predlozio da svratis do IPS-a ili Mamuta i kupis tamo neke diskove (koji manje vise nisu neka remek dela ali mogu da se nadju). A ja cu da zmolim mamu da mi odbije od dzeparca i nadoknadi ti trosak.

allegrosteva 24-02-2008 08:06 PM

Prodajem juga

master29 24-02-2008 08:54 PM

.....

Max 24-02-2008 09:00 PM

Quote:

Originally Posted by master29 (Post 192668)
Au zajebao sam se,ti si neki zajeban igrac cim ti se diskovi prodaju po Mamutu i Ips-u.Matori moj dobro je da nije uz neke dnevne novine.Reci mi molim te sta da trazim?Koliki je tiraz?Predpostavljam nekih 100000.....200000.Pa ti u stvari meni mozes da pomognes,izvini molim te........stvarno neznam sta mi je danas.Ja snosim troskove nije problem,danas sam zaradio prvih 10e,nemoj mamu i tatu da opterecujes.

Drugare , raspitaj se o kome se radi , ovako se sve vise ubacujes u blam , a ne treba ..... i ne znam zasto imas potrebu da branis sebe ..... ako si uspesan i super zaradjujes , onda nema potrebe da se dokazujes drugima ..... kao i bilo koja druga zrela osoba koja se sebi dokazala .....

Pozdrav

All times are GMT +1. The time now is 07:51 PM.