![]() |
Re: Napisite svoju zvucnu....
EMU 1820 i line6 tone port ux2
|
m-audio2496.focusrite safir.terratec ews 88mt:D:D:D:D:D:D
|
Presonus Firebox
|
RME Multiface
PREZADOVOLJAN sam sa ovom kartom!!! |
2 x Fireface800 (20 analog i/o)
1 x 8PortSE 8x8 midi interface ff800 adat povezan na TC4000 i e-mu E4XTU uzeo sam sad nedavno drugi fireface , trebalo je nabrzinu potrosit za kraj godine (porez na dobit itd). jos nije stigao, ali vec razmisljam da ga prodam i uzmem 2 x multifaceII, ili nesto drugo, ne trebaju mi ti rme preampovi radije bi vise ulaza. konverzija na RME super, ali fjos bolje kad snimi na 88k. pa resampling mastera na 44. odusevljen sam koliko je sve vise 3D. |
motu traveler trenutno,bilo je svega i svacega za sve ove godine.........
|
Edirol ua-25 :(
Eh nisam imao para za nes bolje a to mi je za sad dost I/O, mislim da je (po pitanju kvalitete) ok uz moje Alesis mkII... |
Kod mene se dernja EMU1212m. Fina kartica sa malo lejtensija, jedino sto se malo komplikovanije prikljucuje na 'obicne' audio uredjaje jer ima balansirane ulaz/izlaze. Drugim recima, prakticno je imati neki mixer.
Zadovoljan sam, iako bih voleo da me neki znalac preporuci nesto novije, sto je takodje slicno kvalitetno sa malim latency, sto se lepo slaze sa cubase i reason i za slicne pare... Ja sam ovu jedva nasao u Beogradu za 200e, pre oko godinu i po.. Eto, molim vas narode, da li neko zna sta je sada dobar odnos cena/kvalitet. Svima Srecna Nova godina i ostali praznici... Oliver |
integru?a... dok se ne odlučim kojemu se carstvu prikloniti...
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:25 PM. |