![]() |
Re: Focusrite Liquid-mix..utisci
Ima jedna osnovna razlika izmedju Uad-a i LM-a, Uad je (kao i vecina drgih plugova alogoritam) a LM je impuls.
I ako bi stavljali na crtu ja bi se pre kladio na Uad. |
Quote:
Doduše, razlika je nešto manja kad gledaš naše cijene, jer UAD dođe oko1670EUR, dok je Liquid Mix cca 670! :wink: |
Quote:
|
|
Quote:
|
Ja ne iznosim nikakvo misljenje, samo pogled UADovaca na LM :D
Ja sam i tako strictly native.. |
Quote:
Pozdrav, Gregor |
može..evo uskoro..
|
evo...u pitanju je snare iz remix paketa Petera Gabriela...u rar-u su originalni i procesirani file..nisam normalizovao ništa nego ostavio kako je bilo da bi i Gregor mogao procesirati na isti način...settings-i se vide na slici..dodao bih da je u pitanju emulacija 1176 od Universal Audio-a a postoji i UREI verzija koju mogu takođe uraditi..takođe su dobrodošle i sugestije šta da se precesira..da dodam! attack i release su kao na originalnom hardveru-kontra iliti ovo što vidite na fotki je tek malo skinut attack i najbrži release..
http://rapidshare.com/files/91883219/crta.rar http://img339.imageshack.us/img339/3077/crtavi6.th.jpg |
Ok je to sto pokusavate, ali to nita ne mora znaciti, ma kakav rezultat da bude. Radi se o 2 razlicite emulacije istog hardwarea, i ne treba doneti zakljucak sta je bolje (ako bolje kao pojam postoji) na osnovu istih postavki na Uadu i LMu. Generalno, verujem da su obe sprave Ok, a pogotovo kad se uzme u obzir njihova cena (u poredjenju sa nekim waves bundleom, npr).
Puno je jeftinije biti leglan danas sa DSP nego native platformom, a cini mi se da su pluginsi (bar eq, dinamicki i sl.), sto native, sto dsp dosli do nivoa da je dovoljan samo doooobbarrr usnimak, i moze da se radi (ko zna, cuje i ima na cemu da cuje) |
All times are GMT +1. The time now is 08:15 AM. |