![]() |
Re: Preporuka za odličan album...
Quote:
|
ooo da!to je postao jedan od mojih fav albuma!
evo jos malo crne muzike (malo subjektivniji izbor) ...preporucujem 'accoustic soul' (india.arie), mada verujem da su ga vec svi odavno preslusali,album je klasik!...obicno se svima dopadne bez obzira na opredeljeni zanr.. i jos par nekih meni i dalje interesantnih i dragih albuma.. erykah badu- baduizm... marvin gaye-whats goin on.. curtis mayfield-superfly... alicia keys-songs in A minor... a od hiphopa definitivno immortal technique-revolutionary vol 1 i 2... eto toliko mi pada na pamet... Quote:
|
heh...evo...svaka čast za curtisa mayfielda ;) Superfly, odličan album, al film je golo govno na vjetrometini - nisam mogo da ga odgledam do kraja...zato je mjuza vrh
|
Zar ima film?
Eto.. Toliko o mojoj upucenosti u holivudsku industriju:) Meni je odlican i ovaj novi od india-e arie |
pa ima...album je ustvari soundtrack za to malo filma ;) vrhunski soundtrack za tako ljigav i nizerazredan film...
http://www.imdb.com/title/tt0069332/ |
Quote:
pa mi reci shta mislish o svirci i produkciji.. :) jazz hop je u pitanju.. u sv sl, preporuka za sve koji vole slichne stvari |
Šta je crnci? Šta oćete? ;)
Sušajte careve George Clinton and Parliament Funkadelic....odatle su reperi mahom crpili materijal za šklapanje ...revolucionarna ekipa..Bootsy Collins na basu...ma šta god od njih.. |
Quote:
e da joi gilliam zaboravih..albumi su joj veoma raznovrsni,i ima veoma fleksibilan vokal..poslusajte 'Another rocket'...ima zanimljiv ulet gitare pri kraju.. |
Quote:
Pa i acoustic soul je 'preachy' mozda i jos vise ako tako gledaju ljudi... A i neku narocitu brzopletost i ne vidim na ova ostala 2 albuma... Dobro... Jes se malo ustedjelo vremena za sto raniji izlazak albuma, na nekim numerama se osjeti, ali... S obzirom koliko velika vecina artista fusherishe, nista toliko strasno... Evo opet ja sa zap mama - ancestry in progress:) :) |
pa doro, ja reko da su ovde preporuke samo za odbro isproducirane novije albume...
ne? quincy - from q with love Isaac Hayes - chocolate chip carla bley - dinner music (ako ima neko mp3 da mi baci bilo bi super, jer sam ja ovo moje skidao sa ploche jbg) dire straits - alchemy tenacious D - tenacious D django reinhardt - djangology (best OFF) :D :P audioslave - revelations crystal mehtod - london pendulum - hold your colour proppelerheadz - decksndrumsnrocknroll poslednji album shirley basey (zaboravih ime) falco - the best of (jbg to je neshto kupljeno kod skca, poshto sam falco imao samo na kasetama) phoneheads and the dueseldorff symphonic orchestra - live at tonhalle Tower of power - sve.. al aj nek bude top antology vol 1 i 2 eto to je to za sada.. |
All times are GMT +1. The time now is 03:15 PM. |