Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Gitarska Produkcija (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=108)
-   -   Niko ne pominje pod-ove? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=14759)

dandi 19-04-2007 09:58 PM

Re: Niko ne pominje pod-ove?

Posle duzeg vremena evo me opet na forumu..
U zadnjih par meseci sam dosta koristio Podxt i kompletan set Model Packs-a..
Defintivno se se pokazali odlicnim, posto koristim uglavnom za HiGain gitare simulacije Herberta, JCM-900, JCM-2000 su se pokazale kao nezamenjive i bolje od svih softverskih plug-inova za gitare (tipa guitar rig, amplitube , tubifex, nigel...).

Collector Classics i FX Junkie jos nisam stigao detaljno da isprobam, nisam imao potrebe ali Bass expansion je odlican, veliko poboljsanje, prakticno vise nema potrebe za posebnim bass Pod-om...

LAMPASH 26-04-2007 10:44 PM

Quote:

Originally Posted by dandi (Post 152529)
Posle duzeg vremena evo me opet na forumu..
U zadnjih par meseci sam dosta koristio Podxt i kompletan set Model Packs-a..
Defintivno se se pokazali odlicnim, posto koristim uglavnom za HiGain gitare simulacije Herberta, JCM-900, JCM-2000 su se pokazale kao nezamenjive i bolje od svih softverskih plug-inova za gitare (tipa guitar rig, amplitube , tubifex, nigel...).

Collector Classics i FX Junkie jos nisam stigao detaljno da isprobam, nisam imao potrebe ali Bass expansion je odlican, veliko poboljsanje, prakticno vise nema potrebe za posebnim bass Pod-om...

A sta mislis o Insane,Spinal Puppet i line6 treadplate?Ono,kako ti se cine za cvrste distorzije?

stigma 17-06-2007 02:51 PM

Pocket POD, oko 130 $ u US. Za ono sta se dobija nije previse.
http://line6.com/pocketpod/index.html

dejankuki 17-06-2007 06:24 PM

Po sajtu veoma zanimljivo. Ima sve sto ti treba od efekta i pojacala i kutija. Zanimljivo!

Dushan_S 19-06-2007 01:54 PM

Pa ba? i nije. To je stari POD sa smanjenim brojem pojačala, bez midi ulaza i izlaza i u manjoj kutiji i mestima za baterije. Jedino ako nekom treba da nosa unaokolo pa ajd.

LAMPASH 29-06-2007 11:04 PM

Quote:

Originally Posted by Dushan_S (Post 158875)
Pa baš i nije. To je stari POD sa smanjenim brojem pojačala, bez midi ulaza i izlaza i u manjoj kutiji i mestima za baterije. Jedino ako nekom treba da nosa unaokolo pa ajd.

Tacno.Ako vam treba sprava za recording onda je 1000% puta bolji teneport za te pare.Ima vise modela gitarskih ampova,narocito onih za high-gain.Ali kao sto Dule rece ako bas nekome treba da nosi unaokolo....

buzUki 30-06-2007 01:04 AM

Quote:

Originally Posted by KIRK (Post 159911)
Tacno.Ako vam treba sprava za recording onda je 1000% puta bolji teneport za te pare.Ima vise modela gitarskih ampova,narocito onih za high-gain.Ali kao sto Dule rece ako bas nekome treba da nosi unaokolo....

Pa sad. . .Verujem da je tako i sa toneportom kao i sa pod 2.0 postoje 2-3 modela hi gain pojacala koji se mogu upotrebiti zaista i otprilike isto toliko za clean,kud ces za te pare bolje,bolje da mogu da ga vucaram,nego jos i da se drndam sa driverima,a otkud znam,karton ko karton :mrgreen: sve vise pocinjem da koristim GSUITE za ritam,a samo solo vucem sa pod-a,gsuite RULA...neko je bio pomenuo na nekoj temi ovde na rumskom neke munje,nesto tipa gsuite ima kabinete,mislim da je to neka zavera,ali nisam siguran...jbg tube screamer,pa na to JCM 900 i udri,stavis jos neki mod efekat phaser mislim da ima ili slicno,kakav pod :D otkud znam,ranije sam bio u mnogo boljem fazonu kada se podovi pomenu,a sada...Onako :(

LAMPASH 30-06-2007 05:44 PM

Pa da li ti znas koliko je analog guitar suite mator.Ali je za high-gain ritam odlican,potrebno je samo naci dobre impulse kutija i to je to.

Mitjovan 01-07-2007 02:15 PM

Imam TonePort i mogu reći da je prilicno dobro rešenje za te pare (120 jura).
Uplatio sam i metal pack, jer mi se osnovni higain modeli nisu baš svidjali, i on je ok, mogu se dobro iskoristiti 5150, Rectifier, Jcm... Ako se malo igraš može fino da zazvuci, mada opet neko ko je iskusniji i bolji u radu bi mogao da izvuce mnogo više:D

buzUki 05-07-2007 01:14 PM

Quote:

Originally Posted by KIRK (Post 159976)
Pa da li ti znas koliko je analog guitar suite mator.Ali je za high-gain ritam odlican,potrebno je samo naci dobre impulse kutija i to je to.

Aj sad objasni to,posto ja ne koriustim impulse za kutije,vec "onako",a to onako,bas i nije najsrecnije???

All times are GMT +1. The time now is 03:56 AM.