Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   I najbolji sekvencer je.... (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=12667)

OFF 05-06-2006 11:36 PM

Re: I najbolji sekvencer je....

Quote:

Originally Posted by MarkoM
WORD ! ;)

Za vas elektrase je dovoljan i Notepad:D

TOSHO 06-06-2006 08:44 AM

Nekad davno iza sedam mora bio jedan Elvis Presley i uzeo on gitaru drotulju ,te mikrofon kojeg je izvadio iz telefonske slu?alice ( ?alim se al tak su radili ti micevi) i snimi on tako na jedan kanal pjesmu Love Me Tender i to pazi sad ;bez sekvencera!!!:rotfl:

idekius 06-06-2006 09:19 AM

Quote:

Originally Posted by TOSHO
Nekad davno iza sedam mora bio jedan Elvis Presley i uzeo on gitaru drotulju ,te mikrofon kojeg je izvadio iz telefonske slu?alice ( ?alim se al tak su radili ti micevi) i snimi on tako na jedan kanal pjesmu Love Me Tender i to pazi sad ;bez sekvencera!!!:rotfl:

Da je u to vreme imao comp, da li verujes da ga nebi upotrebio? :)
Mozart je jos bolji primer, on nikada nije nista snimio :mrgreen:

Talino 06-06-2006 02:07 PM

Za one korisnike SXa i Nuenda koji žele da predju na Sonara (a teško im je navikavat se na nove kratice) - imate u opcijama mogućnost da u Sonar koristite njihove kratice:

Meni Options/Key Bindings/Import/pa izaberete željeni model:
- Cubase SX Key Assignments.kbn
- Nuendo Key Assignments.kbn

Eto, sad ste rasterećeni. puno sreće! ;)

arajlo 06-06-2006 03:57 PM

Onaj na koji si navikao i u kojome se osjecas najkomotnije, i tako sve sta prodje kroz kartu ide u nule i jedinice:D

shigumicu 06-06-2006 04:30 PM

Najbolji sekvencer je nov sekvencer - Henry Ford. :mrgreen:

dlukace 06-06-2006 04:37 PM

najbolji je onaj kojeg najčešće prvog probaš i na njega se navikneš,eto tako to najčešće biva.kad se sjetim svojih početaka,sjetim se frenda koji je usnimio nekakav c***k od cubsea 3.7 pa ubro vst 5 i na tom sam i dan danas.kad danas najbolje razmislim,da imam love uzeo bih pro tools hd i ne bih se zajebavao sa stalnim namještanjem sistema padanjem istog zbog njegovih efekata ili zajebavanje s ostalih 1000 sranja.pt ipak ima hardware podršku te zato masno košta,ali i vrijedi.možda bi bio potez da ostali poput steinberga i emagic-a naprave dsp karte za svoje sequencere koje će isto podržavati do 32 ili 48 audio traka te nešto malo efekata,tada bi to vjerojatno nama svima zadavalo puno manje glavobolja ,ali i puno više para...

puRe 06-06-2006 10:51 PM

Quote:

Originally Posted by OFF

:rotfl:

MarkoM 07-06-2006 12:24 AM

Quote:

Originally Posted by OFF

batice pali ... pogledaj ove vase sa pinka i ekipu pa ti je odmah jasno gde ima najvise koke u ovoj zemlji ... :p

ekseri su out ... :rolleyes:

toliko o nama ... :o :rotfl:

OFF 07-06-2006 10:23 AM

1 Attachment(s)
Ja se ovim putem javno izvinjavam svim tehnozama i DJ-producentima jer sam probao uraditi jednu stvar u Notepadu ali posto on nema automatizaciju filtra (za kanal tb303), morao sam da predjem u Word...... a u notepade-u cu raditi mastering. Evo par taktova

All times are GMT +1. The time now is 03:10 PM.