![]() |
Re: Samogradnja studijske ezoterije
Baci mi na PM cene ovakvih replika.
Pozdrav. |
1 Attachment(s)
My dream setup za snimanje vokala, akusticnih i nylon gitara... Siemens V-72 i AC Labs "Fetish 76 compressor"! :):da:
Danas sam dovrsio prvi u nizu "Fetish 76 compressor" (sa novim front panelom). 8-) |
Dobar ti je Vu-metar! Lijepi veliki!!
font od AC Labs mi je malo nezgrapan... ali...ali...ali... ZASTO SI PREIMENOVAO PULTECA????? ZAAASTOOOO? |
Vu metar je Anders (narucen preko Farnell-ovog kataloga), a zasto nisam ostavio naziv Pultec na eq? Pa zato jer bi to bilo bezobrazno od mene! Mada je zvuk vrlo blizak originalu, ovdje su drugi trafoi, komponente, pa autorska prava...Purple audio isto ne zove svoj kompresor 1176, a ipak mu je klon. :rolleyes: Fontovi? Mozda jesu malo veliki jer sam sve radio na laptopu i kad sam prebacio na paus u prirodnoj velicini sve je i meni izgledalo glomazno. :ups: Ovo je moj primjerak kompresora, ali cu vjerojatno stavljat vece knobove na potenciometre, mozda zato fontovi izgledaju veliko.
|
hmm, ja bih sve napisao ispod potenciometara i smanjio malo font (Attack, Release i Ratio) a drugo... nista ja tu ne bi' dir'o:) logo izgleda super i meni ne izgleda prevelik... e da, mozda je bolje da stavis, recimo, srebrnu boju jer malo, cini mi se, izgleda ozbiljnije (a i lepse)...
Pozz |
Sve je to dobro. I treba da budu velika slova, da se lepo vidi, a to koje je boje, nema mnogo veze, ako sprava dobro radi.
|
1 Attachment(s)
Kakav srebrni....samo RETRO, RETRO..VELIKO>>!!
|
... samo da dodam... mislio sam na srebrnu boju slova...
@Oggy... pa ako nema veze boja onda nema veze ni da li su slova velika ili mala ili da li ih ima uopste... pricalo se konkretno o izgledu pa dajemo misljenje o tome... kad se prica o tome kako to radi - ja cutim jer ne znam... a voleo bih da znam8-) Pozz |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Danas sam dovrsio cijevni Recording channel (RC-1) za jedan studio u Rijeci. :) Konfiguracija: Tube preamp - parallel 3 band parametric eq - tube opto compressor (trafo in/out). Sad slijedi malo testiranja u studiu! 8-)
...Jedino cu, kad budem nabavio, promijenit ove kapice na potovima sa nekim ljepsim u boji. |
All times are GMT +1. The time now is 09:13 AM. |