![]() |
Mogu li se te Blue Tubes simulacije UREIa,meriti sa UADom?
|
Quote:
Koliko vidim u Nuendu u tabeli sa vst-ima, oba kompresora BT ne bi trebalo da imaju ikakav delay, ali mo?da je to do FL-a, ne znam. Ja mislim da FL nema kompenzaciju za latenciju kad mu ?alje? signal na grupu (tj FX, kako je ve?, nit ga imam instaliranog nit ga ?esto koristim) A za Blue Tubes i UAD... Pa ne stoje oni ba? rame uz rame... :) Ali imaju lepo grafi?ko re?enje, lampe rade na njima punom snagom i tako to, lep?e ti je odmah kad ih stavi?. :lol: Mislim da je bila neka tema i ovde o njima... |
Ma znam, ali kad nema UADa... :oops: :oops: :oops:
|
Quote:
|
Cek cek .... ajde opet iz pocetka ........
Daj mi sve detalje i primer koji sta i gde stavljas ....... niko nema taj problem ...... Pozdrav |
Quote:
ovaj novi blue paket nisan proba. :? |
Ja zaista verujem svima koji hvale UADa, ali nemam hrabrosti da dam 800e za nesto sto cu gurnuti u PCI i sto ce verovatno za 2 godine vec biti prevazidjeno od 'obicnih' plug-insa. Kad se setim kako je sve izgledalo pre dve godine....
Mada ko ima posla, i kome se isplati -OK, ali ja sa svojim dobrovoljno-humanitarnim snimanjem nemam racunicu ulaganja u tako nesto. Mikrofoni i preampi su drugo- to uvek ima cenu. Mada, mozda me i ubedite :) |
Imas i drugu stranu medalje, mislim ubedjivanja, a to je da ce UAD uvek izbacivati nove pluginse za svoju kartu koji ce uvek biti kvalitetniji od obicnih. BTW: skupljam pare za UAD :roll:
|
Znam, ali su oni malo skuplji od obicnih :)
Mislim, verovatno je sto pisem ovo 'kiselo grozdje' , ali zaista kad pogledam koliko sam novca ulozio, a koliko izvukao....... :banghead: |
I ja sam tu negde, samo sto sam vec prosao glavom kroz zid :D pa jos kupujem, mislim da nema kraja masina me je uzela pod svoje.
Skupicu tu kintu za tog famoznog UAD-a pa jedva cekam da ga smarnem u PCI slot i da krenem skupljati lovu i za drugog UAD-a :lol: |
All times are GMT +1. The time now is 07:51 PM. |