![]() |
jebate, posla san, a nema ga tamo?! :?
|
Kad si ga poslao? Ja sam cekao oko 10 minuta dok se tamo nije pojavio...
|
Zaboravih da pitam da li neko od vas koristi
Har-Bal pa onda T-Racks preset "opto+half inch" ?? pa onda multiband malo na kraju?? ili Gianfranco u tvom slucaju kombinacija Har-Bal + MD + Sony Inflator?? E a sta mislite o Chatu nekome zar to ne bi bilo lakse?? Ja mogu da ga postavim ako je problem Rumskom. |
Quote:
|
jebate, jos ga nema, a posla san prin tri kvarta od ure. :?
|
evo je napokon dosa. ja san poslusa eonov i gianfrancov master. eonov ima neke klikove cilo vrime!? :?
gianfranco je lipo izbaci glasove, ali je malo pretvrdo za moj ukus i dobos mi je malo naporan i neprirodan... i ja bi voli da su visoki mrvicu finiji. iako, zvuci uzbudljivo. 8) upravo skidan colorov master. :) |
evo poslusa san i colorov master i on mi je pretvrd i visoki su mi preostri za moj ukus, cak mi se cini da su bassevi na momentima na granici distorzije. mislin da se moglo malo lakse sa limiterom i njeznije sa eq-om, a vise izvuc sa kompresorom.
|
evo uradio sam i ja :oops:
sad cu sknuti ove shto jos nisam chuo ali ja necu komentarisati postho ja ne znam ustvari ovo da raidm ... samo sam se trudio da dobijem zvuk koji muzika obichno ima na mojim zvuchnicima :roll: |
Ja sam ponovo poslao, malo blaza verzija, ono pukanje se 100% javlja kao rezultat snimanja na cdRW jer ga u originalu kod mene nema nego tek posle snimanja na cd :) tako da previdite to :)
|
Evo SandRob poslusao sam ,pa da kazem svoje utiske...
Ono sto mi je prvo upalo u usi,je kao da cujem neku "maglu" (fog) koja mi smeta u EQ slici... A to je u prevodu premalo visokih,previse dubokih. Poslusaj neke stvari r'n'b produkcije i onda pusti tvoj master.Odmah ces da zapazis koliko kod njih ima vise visokih. R'n'B je takav pravac da je bitno da je (skoro) sve blizu i udara u facu,i dosta je suv sto se efekata tice.A ta blizina se jos dodatno postize sa odgovarajucim EQ balansom u masteringu. Drugo sto se snage tice... Kako bi izgledalo u klubu da ide Anastacia-Why Do You Lie To Me ,a onda puste tvoj Inside Out Master :? Mislim da mora da se misli i tom aspektu... |
All times are GMT +1. The time now is 08:28 PM. |