![]() |
Re: MAJICE RUMSKI
Ako stavimo imena,onda ce sigurno da kosta vise,jer se izgubi puno vremena na tome
|
Meni 5 majica, mnogo je hladno:cool:
|
Mislim da cemo imati majce do Nove Godine, a verovatno i mesec pre
|
Daj Boze :o .Kako ce u opste da izgledaju i hoce li imati svako svoje ime na majci ili ne? :hyper:
|
bilo bi lijepo da imaju imena ali ako to dodatno komplikuje situaciju onda boloje ne. Eh, da idu hladna vremena prije da ce biti duksevi... :) mogu li ja da narucim jedan sa kapuljacom i dzepom napred?
pozzzzzzzzzzzzz |
Nikad nije kasno za majice, sad je bas moderno da se nose preko dugih rukava!
|
e moj gladijtore...:) tu foru cu ti ispricati kad se upoznamo. a bezze je nositi preeko dugih rukava... fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj...
|
Quote:
|
dizaca tegova?
sta mislis da li su oni veci dizachi ili veci gutachi? :) |
Ma nije vazno kad ce izaci ni da li su kratki ili dugi rukavi.. pricekat cemo do proljeca za nosenje po vani, a do tad mozemo spavati u njoj i slicno.... :)
Meni jednu XL..... ;) i jednu M/L ... obje za mene.... I neka ne budu one vrecaste, nego one malo uze, normalne, kao sto su obične skuplje majce npr... (mustang ili sl.) A sto sa spavacicama i pidjamama? Vecina nas je za kompom u 3 ujutro i tu smo na forumu.... zar ne bi bilo u stilu da surfamo u rumski pidjamama! :) Pidjama party... :) |
All times are GMT +1. The time now is 08:13 AM. |