![]() |
e jel cuo neko novog Patrisa? Ima sad ovu neku ska pesmicu koja se vrti bas dosta i odllicno zvuci.. ja sam zbog nje nabavio neki album al ispade da je to neki stari, mada ni to ne zvuci lose
|
|
i jos jedna preporuka za elektronicare...
http://neonmusic.pararadio.hu/nuke/c...encd100web.jpg ovo i kraftwerk ne izlaze iz cd/mp3 plejera poslednjih nedelja... |
E imam ja nekoliko albuma od A.Tobina, al mi je nekako tesko svarljiv.. previse tripozan cak i za mene, okorelo ljubitelja tripova 8) ne vidim jasno koji si album ovde stavio?
Iskopao sam kod ortaka Buddha Bar kompilacije, i mogu ti reci da ima takvih biserA tj. dragulja medju tim pesmama... ja se inace bas dosta lozim na taj azijski trip/chill/elektro, i jedva cekam Nittin Sawnheya na Exitu... jos kad bi negde Talvin Singha izbunarili.... eh |
the sugarcubes - birthday
|
Quote:
|
Quote:
Sada ganjam ovaj Dire Straits, ima da odlepim od gitara :) |
ovi koje ja imam su malo bajatiji, po produkciji mi se cini da su iz 90tih
sto je narocito gotivno nabavi malo pomenutu gospodu N.Sawnhey i Talvin Singha, a ni Musrat-fati-ali-kan nije los |
Re: Vasa omiljena glazba (pjesma) u posljednje vrijeme....
Ovaj novi System of o Down je jako zanimljiv. Iako ne spadam u fanove takve svirke, ima mnogo interesantnih momenata. A tu je i Rick Rubin ;)
|
Re: Vasa omiljena glazba (pjesma) u posljednje vrijeme....
U poslednje vreme sam sam navucen (od strane jednog clana foruma ;) ) na Nathan Fake - The Sky was Pink EP...
Quote:
Inace, pise se Nusrat Fateh Ali Khan... |
All times are GMT +1. The time now is 08:33 AM. |