Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Bass ali koji? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=10834)

puRe 24-03-2005 11:23 AM

Quote:

Originally Posted by milosjeftic
@Starter ,
nego se plasite da kazete da nemate bas nikakav rezultat iza sebe .

pa zar nije covek rekao da je apsolutni pocetnik? :?

kVu 24-03-2005 11:44 AM

Ovako... kao sto sam i obecao, bfd + trilogy, odsvirano na klavijaturi, ali quantizovano (da bi mogao ugodno da nastavim sa trakama)... snimljeno: darabuka, ortak koji imitira trubu + truba + vokali (umrecete kad cujete refren :P )

pa da vidim ko ce da kaze da to ne zvuci dobro i da ne seda u mix :)

nista mixing, nista processing (osim room reverba i impulsa neke katedrale)... master samo na brzaka da se ne sroza jos vise quality zbog mp3-ja

poz! pure (na tvoj stream sam poslao), mozda bi bilo bolje da ovaj post prebacis u promociju, sta znam.. mada ovo i nije zavrsen rad :roll:

milosjeftic 24-03-2005 01:31 PM

Da li je neko probao BROOMSTICK Bass ( 2 DVD ) ?

veseli koljac 24-03-2005 08:43 PM

Quote:

Da li je neko probao BROOMSTICK Bass ( 2 DVD ) ?
probao sam demo i jedino sto mogu da kazem je da fender precision zvuci jako lose...

milosjeftic 24-03-2005 09:21 PM

Hvala na odgovoru . Steta ...

Dushan_S 25-03-2005 12:23 PM

Quote:

Originally Posted by milosjeftic
Ovi na koje sam mislio su se prepoznali pa su se razbezali . Zar ti se ne cini duhovitim to sto se neko zabrinuo zbog mog neznanja - bas lepo od njih ? Pre bih rekao da su se zabrinuli zbog svog neznanja . Pale su i psiho - analize ( cudan nacin da se kaze hvala ) ... " Znaju " da je to bas sve glupost a da pri tom neznaju cak ni o cemu govorim , a stide se da pitaju , a ja pisem sturo pa ne mogu da se snadju ( mrzi me da objasnjavam nasiroko , sporo kucam )

Daj Milo?e, ne preteruj. Niko ovde nije stra?an baja, ponajmanje ja. Ako si primetio, moj post je do?ao posle nekoliko negativnih postova, i u su?tini, branio sam te, ti fakat zvu?i? tako kako zvu?i? iz svojih postova, a ako pro?ita? ponovo moj post, vide?e? da sam rekao da te ne treba shvatati negativno i da mislim da si ok.
Elem, nemoj postajati negativan, ljudi obi?no ne vole da ih analiziraju na bilo koji na?in, a ja se zanimam psihologijom, pa mi je to normalno kao i ljudima koji me bolje poznaju, nemoj tra?iti u tome razloge da bude? uvre?en.
?to se ti?e toga ?ime se profesionalno bavim, ima? link u mom potpisu. Naravno na tom sajtu nema nekih stvari, snimanje gitara pevaljkama na albumima ne izgledaju lepo u C.V.-ju :P
Niko nije protiv tebe Milo?e, relax, have fun, to je samo internet.

Sve najbolje, i sorry ostalima na ovom off topic-u! :)

ANITA 25-03-2005 01:13 PM

Ma kakav off-topic... pogledaj malo teme kod nas... mogli bi komotno sve zvati dvo-topic... :wink:

Jutra i nacionalizam
?ovinizam i pms
vegetarijanstvo i klaonice
Interesi i propovjedi
turbo-folk i burek (ili sirnica) itd.. itd....

kVu 25-03-2005 01:21 PM

@pure

okaci li ?

ANITA 25-03-2005 01:36 PM

Quote:

Originally Posted by kVu
@pure

okaci li ?

Daj... i mene zanima!

milosjeftic 25-03-2005 02:02 PM

Dusane , najiskrenije , ja se uopste ne ljutim . Ljutnja je emotivna stvar , nemam i ne treba mi nista emotivno nisakim , osim sa devojkom/zenom ili porodicom . O meni moze misliti i pisati ko god sta hoce ...

Ipak napisi par reci o sebi ( " Ko je ko na rumskom " ) i procitaj sta sam napisao o tome sta cu i kako pisati .

Hvala i za odbranu ( imas vise smisla za pravnika nego za psihologa ) i za analizu . Naprotiv , ja bas volim kad me analiziraju ali ti ne mogu reci zbog cega ( osim preko Pm , ali nece ti se svideti objasnjenje ) .

Pozdrav svima .

All times are GMT +1. The time now is 10:59 AM.